Dolar 34,2068
%0.07
Euro 38,1361
%0.11
Altın 2.898,190
%0.08
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi’nden  cami yapımına fiziki destek

Karabağlar Belediyesi’nden cami yapımına fiziki destek

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt’ta bulunan bölgenin en eski camilerinden Ulu Camii’nin yenilenme çalışmalarına destek veriyor.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 13:47
İZMİR- Yeşilyurt’ta bulunan ve yaklaşık 50 yıldır vatandaşlara hizmet veren, bölgenin en eski camisi Ulu Camii’nin yeniden inşaası hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilecek. Karabağlar Belediyesi, camiinin, yıkımı ve hafriyatını üstlendi. Caminin yenileme çalışmaları, Karabağlar Belediyesi ekiplerinin yıkım yapması ile start aldı.
Yıkım ve hafriyat çalışmalarını denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ilçedeki ibadethanelerin, bakım, yenileme ve temizlik ihtiyaçlarına destek olduklarını belirterek, “Yeşilyurt Ulu Camii bölgemizin çok eski bir ibadethanesi. Oldukça yıpranan caminin yenilenmesi bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın da talebiydi. Hayırseverler tarafından yeniden inşa edilecek olan caminin eski bölümlerinin yıkım ve hafriyat çalışmalarına belediye olarak destek verdik. Yapım aşamasında da desteğimiz sürecek. Ulu Cami Yönetim Kurulu ve hayırseverlerin de desteğiyle yeniden inşa edilecek caminin kullanım alanları cemaatin istekleri göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor. Engelli vatandaşlarımızın da rahat bir şekilde ibadet etmeleri konusunda fiziki şartları planlanan cami bölgedeki önemli ihtiyacı karşılayacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.