Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de SKM düğmeye bastı!

AK Parti İzmir'de SKM düğmeye bastı!

AK Parti'de İzmir'de seçimleri yürütecek beyin takımı olarak nitelendirilen SKM’de (Seçim Koordinasyon Merkezi) kadro şekillenirken, görev dağımı da yapıldı. İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Aydın, ilçe SKM başkanlarıyla bir araya gelerek talimatlar verdi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 11:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de, seçim kampanyası sırasında ilçelerde izlenecek stratejiyi belirleyecek ve adayların programlarını hazırlayacak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düğmeye bastı.

BAŞKANLARA TALİMAT

İzmir'de seçimleri yürütecek beyin takımı olarak nitelendirilen SKM’de (Seçim Koordinasyon Merkezi)15 kişilik kadro netleşirken, görev dağımı da yapıldı. Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Aydın, ilçe SKM başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, İl SKM’nin  yapısını anlattı ‘14 kişilik yönetim kadronuzu oluşturun’ talimatı verdi. Aygün, kadın kolları ve gençlik kollarının aktif hale getirilmesini isterken, üye ziyaretleri ve STK ziyaretlerine ağırlık verilmesini istedi.Detaylı il ve ilçe haritalarının çıkarılmasını isteyen Aygün, SKM merkezlerinin bibası büyük olan ilçe binalarında olmasının daha iyi olacağını başkanalra iletti.


15 KİŞİLİK KADRO
Başkanlığını  Sinan Aydın’ın yaptığı İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde başkan yardımcılığına Karabağlar eski ilçe başkanı Kadir Uçar getirildi.Kadın kolları temsilciliğini Gül Köyüstü, gençlik kolu temsilciliğini ise Ümit Kaymaz yapacak.Program sorumluları Şule Özdin, Melek Eroğlu, tanıtım medya ve izleme sorumluları Halis Hayırlı, Ömer Günaydın,hukuk ve eğitim işleri sorumluları Gökhan Turamanlar, Jale Taşoğlu, mali işler sorumluları Veysel Güldoğan, Emrun Sulayıcı, sekreterya ve bilgi işler sorumlulları ise Habib Sünbül, Saliha Tekin ve Büşra Pehlivanlar olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.