Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Talak: “Çiğli halkı için varız”

Ali Talak: “Çiğli halkı için varız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli Yenimahalle’de vatandaşın isteklerini dinledi, projelerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 11:21
İZMİR-CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Yenimahalle’de bulunan Damcı Kemal olarak bilinen kahvehanede Yenimahalleli vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı boyunca vatandaşın merak ettiği bölgedeki işsizlik sorunu, kentsel dönüşüm ve Çiğli’yi ikiye bölen İZBAN konusu konuşuldu.
Çiğli’de projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ali Talak, projelerinin yanı sıra Halkçı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğini vatandaşlarla paylaştı. Talak, “İçinizden biriyim. Partim Cumhuriyet Halk Partisi gibi halk için çalışacağız. Halkın içinde olacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda vatandaş sıkıntıları için bize gelmeyecek biz her sabah belirlediğimiz mahalleyi ziyarete gideceğiz. Vatandaşın sıkıntılarını yerinde göreceğiz. İşin takipçisi olacağız. Ayrıca vatandaş bize istediği her an ulaşabilecek” dedi.
Vatandaşlara Çiğli’yi beraber yöneteceklerini söyleyen Ali Talak, Yenimahalleli vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin merak ettiği sorulara cevap verdi. Talak, Vatandaşlara başkan seçildiği takdirde yolların ayrıştırdığı değil birleştirdiği bir Çiğli, Kentsel dönüşümün kentsel kazanım olacağı bir Çiğli ve hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceği bir Çiğli taahhüt etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.