Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuvalete gizli kamera yerleştiren şahıs: Şeytana uydum

Tuvalete gizli kamera yerleştiren şahıs: Şeytana uydum

Kocaeli’nde bir kültür merkezinin tuvaletine gizli kamera yerleştirdiği iddiasıyla yargılanmasına başlanan E.D., hakim karşısında verdiği savunmasında, “Şeytana uydum.” dedi. Olayla ilgili şikayetçi olan 3 kişi ise sanığın cezalandırılmasını...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 15:40
Kocaeli’nde bir kültür merkezinin tuvaletine gizli kamera yerleştirdiği iddiasıyla yargılanmasına başlanan E.D., hakim karşısında verdiği savunmasında, “Şeytana uydum.” dedi. Olayla ilgili şikayetçi olan 3 kişi ise sanığın cezalandırılmasını talep etti.

        Geçen mart ayında İzmit ilçesindeki bir kültür merkezinin bayanlar tuvaletinde temizlik yapan çalışanlar, içeriye gizli kamera yerleştirildiğini fark ederek durumu yetkililere bildirmiş, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında bayanların görüntülerini gizli kameraya alan kişinin kültür merkezindeki kafe işletmecisinin kardeşi E.D. olduğu ortaya çıkmış ve şahıs yaşam gizliliğine ihlal suçlamasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. 2-5 yıl arasında hapis cezası istenen şüpheli, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık E.D., müştekiler D.A., M.D., K.Ç. ile avukatları Süleyman Çetin ve belediye adına avukat Ayşe Deniz katıldı.

        Sanık E.D. suçunu kabul edip şeytana uyduğunu söyleyerek, "Suçlamayı kabul ediyorum. Daha önce verdiğim ifademi tekrarlıyorum. Bayanlar tuvaletinde bulunan tuvalet fırçasının üzerine kamerayı yerleştirdim, bir anlık şeytana uydum. Ancak daha sonra gidip kamerayı yakalanırım endişesi ile alamadım." dedi. Mahkemeye katılan müştekiler D.A., M.D. ve K.Ç. ise sanıktan şikayetçi olduklarını ifade etti. Müşteki avukatı Süleyman Çetin de sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, sanığın tutukluluk haline devamına ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesinin beklenmesine karar vererek, duruşmayı 30 Nisan tarihine erteledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.