Dolar 34,0821
%-0.01
Euro 37,9944
%0.24
Altın 2.868,670
%0.15
Bist-100 9.802,00
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
UTSO heyeti Belediye Başkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

UTSO heyeti Belediye Başkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ile 9, 10 ve 11. meslek komiteleri üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.Ziyaretin konusunun inşaat sektöründeki sıkıntıların paylaşılması...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 16:56
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ile 9, 10 ve 11. meslek komiteleri üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin konusunun inşaat sektöründeki sıkıntıların paylaşılması olduğunu belirten UTSO Başkanı Kuvvet, "Sektörel sıkıntıları meslek komite toplantılarında değerlendirerek gerekli mercilere iletmek bizim görevimiz. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizden gelen problemleri, sektörün önemli paydaşı olan Uşak Belediyesi’ne ileterek çözüm yolu üretmeyi amaçladık." dedi. Kuvvet, Uşak’ın gelişebilmesi adına problemlerin birlik ve beraberlik içinde tartışılarak çözümlenmesi gerektiğini belirtti.

Tekstil ve derinin yanısıra inşaatın da ilin lokomotif sektörlerinden olduğunu belirten Başkan Erdoğan ise, "İnşaat sektöründe yaşanan proje ve imarla ilgili sıkıntıların birçoğu, yönetmelik değişikliğinden kaynaklanıyor. Yeni yönetmelikle birçok konu değişti ancak yönetmeliği vatandaşın lehinde olacak şekilde yorumlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.