Dolar 34,1105
%0
Euro 38,1733
%0.02
Altın 2.916,030
%0.05
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç konuyu masaya yatırdılar

Üç konuyu masaya yatırdılar

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ata Erpolat, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı ziyaret etti. Başkan Durak, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Erpolat’a, Karşıyaka için hayati önem taşıyan sorunlara ilişkin bilgi verildiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 14:15
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü M. Ata Erpolat, şube müdürleriyle birlikte katıldı. Ziyaret sırasında, Cumhuriyet Mahallesi Taş Ocakları mevkiinde geçtiğimiz aylarda yaşanan heyelan, Bostanlı’daki yatık binalar ve Alaybey-Tersane Kentsel Yenileme projeleri de masaya yatırıldı.

Başkan Durak, Karşıyaka için hayati önem taşıyan bu 3 konu hakkında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve ilgili şube müdürlerine, sorunlara ilişkin tüm detayları, belediye tarafından yapılan çalışmaları aktardıklarını belirtti.

Başkan Durak, “Son derece verimli geçti” diye yorumladığı görüşmede, her 3 konunun İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden değerlendirilmesi noktasında görüş birliğine varıldığını da ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.