Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ücretsiz spor yapan kadınlardan teşekkür

Ücretsiz spor yapan kadınlardan teşekkür

Güzelbahçe Belediyesi Spor Okulları'na devam eden bir grup kadın, Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 10:33
İZMİR- Belediyeye ait iki spor salonunda aerobik, plates, zumba ve tenis yapan 300'e yakın kadını temsilen gelen bir grup, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret ederek, “Bize ücretsiz spor yapma imkanı sağladığınız için size teşekkür ediyoruz” dediler. Kadınlar, servis araçlarıyla evlerinden alındıklarını ve spor yaptıktan sonra da evlerine bırakıldıklarını belirterek “Spor için aile bütçemizden spor salonlarına boşuna para vermiyoruz. Bu paraları mutfağımıza harcıyoruz” dediler.
Kadınlar, ayrıca belediyenin ayda bir İzmir'in tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu yerleri gezip görme imkanı sağladığına dikkat çekti ve sırada Nazarköy'ün olduğunu söylediler.
Belediye Başkanı Mustafa İnce ise 7'den 70'e tüm Güzelbahçelilerin spor yapması için belediyenin olanaklarını seferber ettiklerini belirterek “300'a yakın kadının yanı sıra çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlere futbol, voleybol, basketbol başta olmak üzere çeşitli spor dallarında spor yapmaları için olanak sağlıyoruz. Amatör sporculara destek veriyoruz. Çünkü sağlıklı bir gelecek için spor yapmak gerek. Spor yapmak isteyen çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın her türlü isteklerini olanaklarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.