Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üçyol'da yine aynı manzara: Lanetli merdiven!

Üçyol'da yine aynı manzara: Lanetli merdiven!

Geçtiğimiz yıl meydana gelen ve 14 kişinin yaralandığı kazanın ardından kapatılan ve aylarca bakıma alınan Üçyol Metrosu’ndaki yürüyen merdivenlerde sıkıntı bitmek bilmiyor. Dört aya yakın süre kapalı kalan yürüyen merdivenler bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında bir kez daha servis dışında kalırken, haftalardır süren faaliyetler vatandaşları yine mağdur etti. Üçyol'da yine aynı manzara

  • Ege Postası
  • 04.04.2016 - 14:52
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Üçyol’da Metro İstasyonu’na giriş ve çıkışı sağlayan merdivenlerde yaşanan aksilikler bir türlü bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan bakım çalışmaları haftalardır devam ederken, sabrı taşan vatandaşlar bu duruma isyan etti.
 
Teknik tertibatın bakım ve onarımından sorumlu yüklenici firma tarafından kapatılarak bakıma alınan yürüyen merdivenlerde süren çalışmalar bir türlü bitirilemeyince istenmeyen manzaralar da beraberinde geldi.
 
VATANDAŞ “TABANA KUVVET”
Geçen yıl şubat ayında meydana gelen kazanın ardından bir yılda ikinci kez bakıma alınan otomatik merdivenler haftalardır hizmete açılamadı, vatandaşlar da yolda kaldı. Çıkan teknik arıza sonrasında 14 vatandaşın hafif yaralanması ile sonuçlanan kaza nedeniyle aylarca servis dışı kalan merdivenler bu sefer de bakım çalışmaları nedeniyle kullanıma kapatıldı.
 


BAKIM ÇALIŞMALARI HAFTALARDIR BİTMEDİ
Üçyol metro istasyonun Karabağlar çıkışında yaşanan merdiven çilesi bitmek bilmiyor. Metronun Halide Edip Adıvar Caddesi ve Üçyol Meydanı’nda çıkışı sağlayan yürüyen merdivenlerde başlayan bakım çalışmaları haftalardır tamamlanamayınca İzmirliler isyan etti. Özellikle yaşlı vatandaşlar başta olmak üzere her gün metroyu kullanan binlerce İzmirli yaşanan bu duruma tepki gösterirken, uzun süredir servis dışı kalan ve kullanılamayan merdivenlerin bir an önce hizmete açılmasını istedi. Sabah ve akşam saatlerinde kentin en işlek ulaşım noktaları arasında yer alan Üçyol’da yaşanan bu sıkıntıya dikkat çeken vatandaşlar yürüyen merdivenlerin neredeyse bir yıldır enkaz haline döndüğüne dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.