Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ufuk Okuma Salonlarında yaz okulu başladı

Ufuk Okuma Salonlarında yaz okulu başladı

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları’nda yaz okulu başladı. Mersinli işadamları yaz okuluna devam eden öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi....

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 09:33
Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları’nda yaz okulu başladı. Mersinli işadamları yaz okuluna devam eden öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, 2 bin 700 öğrenciye ücretsiz hizmet verdiklerini belirtti. Tatil ile birlikte yaz okulunu faaliyete geçirdiklerini ifade eden Değirmenci, “Öğrencilerimizi sosyal aktivite programları ile eğlendirmeyi, yarışmalarla motive etmeyi, Kuran-ı Kerim öğreterek de tatillerini iyi değerlendirmelerini amaçlıyoruz.” dedi. Yıl boyuncu akıllı tahta teknolojisi ile hizmet verdiklerini vurgulayan Değirmenci, bu yıl SBS‘de de yüksek başarı beklediklerini belirtti.

Geride bıraktıkları eğitim öğretim döneminde öğrencilerine ücretsiz birçok sosyal aktivite yaptıklarını anlatan Değirmenci şöyle devam etti: "Çocuklar haftada ortalama bir kitap bitirdi. Yaz okulunu hediyelerle ve ödüllerle süsledik. Kur'an-ı Kerim öğrenen her öğrencimize NT Mağazaları tarafından kutsal kitabımız hediye edilecek."

NT Mağazaları Yenişehir Şube Müdürü Erdoğan Karakuş, başlattıkları askıda Kur’an-ı Kerim kampanyası ile hayırseverlerin verdiği Kur’anları öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.
Ziyarette bulunan işadamlarından Fahri Zal, Mahmut Dara, Mustafa Şam, İrfan Bayramoğlu, Gürhan Sadıkoğlu öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.