Dolar 34,2282
%0.06
Euro 37,9164
%0.38
Altın 2.917,550
%-0.41
Bist-100 9.190,00
%-1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur Mumcu esnafına ziyaret

Uğur Mumcu esnafına ziyaret

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Buca ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Uğur Mumcu Caddesine yaptığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Partisinin kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde yerel seçim çalışmaları ve projeleri hakkında esnafa ve vatandaşlara bilgiler veren Süne, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını, beklentilerini ve taleplerini de dinledi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2013 - 11:21

İZMİR - Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde konuşan Mehmet Süne, Buca ilçesinin sorunlarını mahalle mahalle, sokak sokak bildiğini belirterek, ‘Esnafın, vatandaşlarımızın, üniversite öğrencilerimizin, yaşlısıyla genciyle tüm yaşayanların sorunlarını biliyorum. Katılımcı demokrasi anlayışıyla hazırladığımız projelerimizle tüm sorunları çözeceğiz. Biz bu göreve inanarak, kendimize ve halkımıza güvenerek ilçemizi yönetmeye talip olduk. Genel merkezimiz bizi bu göreve layık görür, halkımızda sandıkta bize görev verir ise halkımızla, esnafımızla bağımızı koparmadan, onlarla el ele çalışarak kentin geleceğine yön verme kararlılığındayız. Göreve geldiğimizde hemen kolları sıvayıp ilçemizde yaşayan herkesin sorunların çözeceğiz. Esnafımızın, öğrenci kardeşlerimizin, gençlerimizin, kadınlarımızın, engelli dostlarımızın sorunlarını bizimle son bulacak. Belediye başkanlığı koltuğunda, makam odasında oturup kalmayacağız. 7 gün 24 saat Buca halkının emrinde aktif, üretken, özverili ve sevgi dolu olacağız’ şeklinde konuştu.


Halka Hizmet Etme İsteğini Yüreğinde Hisseden Arkadaşlarla Çalışacağız


Göreve geldiklerinde işinin uzmanı ekiple toplumun her kesiminin sorunlarını çözen çalışmalar yapacaklarını belirten Süne, ‘CHP'ye emek vermiş, Buca ilçesinde sevilen-sayılan, başarılı, yetenekli ve halka hizmet etme isteğini yüreğinde hisseden arkadaşlarımızla çalışacağız. Bizim siyasi anlayışımızda boş vaatlere, ayrımlara yer yoktur.  Dün olduğu gibi bugünde, yarında tüm halkımızın bütünlüğünden yana olacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, yöre, memleket, etnik köken, siyasi görüş, ideoloji  ayırımı yapmadan Buca’da yaşayan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Buca’ya çok büyük pencerelerden bakıyoruz. Buca ilçesindeki bütün fiziki, ekonomik ve sosyal sorunları kökten çözeceğiz’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.