Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğurlu:Kemalpaşa herkese ilham verecek

Uğurlu:Kemalpaşa herkese ilham verecek

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim turlarına aralıksız devam ediyor. “Kemalpaşa’ya gençlik ve aşkla hizmet için adayız” diyen 36 yaşındaki genç başkan adayı Arif Uğurlu, “AK Parti olarak harika bir Kemalpaşa hayalimiz var. Sanayicisi de Kemalpaşa diyecek, tarımla uğraşanı da…Sanatçı ve şair buradan ilham alacak. Gencimiz, yaşlımız, engellimiz rahat rahat yaşayacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 13:28
İZMİR- AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, meclis üyesi adaylarının da sahadaki etkin katılımıyla ilçede seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçim turunun ilk ayağında Kemalpaşa’da bir kahveyi ziyaret eden Uğurlu, burada düzenlediği toplantıda tek tek meclis üyesi adaylarını tanıttı. Uğurlu’ya gösterilen ilginin yoğun olmasından dolayı ziyaret bir anda gövde gösterisine dönüştü. Kahvehane ziyaretini gerçekleştiren AK Partili ekipten söz alan ilk isim meclis üyesi adayı Mehmet Türkmen oldu. Türkmen, “Başkanımızı görüyorsunuz ekibi görüyorsunuz, beraber çok güzel işler yapacağız” dedi.

“AÇIK ARA ÖNDEYİZ”
Türkmen’in ardından konuşan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ekibinin gücüne dikkat çekerek şu ifadelerde bulundu; “Hem bu ekipten hem gözlerinizden görüyorum, Kemalpaşa’dan mutlaka AK Parti galip çıkacak. Anketlerden de görüyoruz ki AK Parti açık ara önde. Farkı kapatmaları imkânsız. Ama biz yine de çalışacağız. 20-25 gün uykusuz kalsak da çalışacağız. Kemalpaşamız AK Parti ile İzmir’in vitrin ilçesi haline gelecek. Tüm gözler buraya bakacak.”
AK Partili Arif Uğurlu, konuşmasının devamında bugüne kadar ülkesini seven insanların hep birilerini rahatsız ettiğini söyleyerek genel siyasete değindi. Uğurlu, “Başbakan 2003’te kan emici, Türkiye’nin gırtlağına sarılmış IMF’den ülkeyi kurtardı. 1 milyar borçtan dünya mazlumlarına yardım eder hale geldik. Bu bazılarının rahatını kaçırdı. Türk milletini barış zamanı tarlada, savaş zamanı cephede görmek isteyenlerin huzurunu kaçırdı. Biz 13 yıldır Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını destekliyoruz. 30 Mart bu bakımdan çok önemli. AK Parti olarak bir Kemalpaşa hayalimiz var. Öyle istiyoruz ki sanayici ve tarımcı buraya gelsin, sanatçı ve şair buradan ilham alsın, yaşlımız, gencimiz, engellimiz rahat rahat yaşasın” diye konuştu.

UĞURLU GELECEK, DERTLER BİTECEK
Uğurlu’nun konuşmasının ardından AK Partililer kahvehanedekilerin isteği üzerine Kemalpaşa Merkez SKM’ye yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüşte “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan”, “Uğurlu gelecek dertler bitecek” sloganları atıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.