Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ülkücüye Gardaş, Necat Karataş

Ülkücüye Gardaş, Necat Karataş

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl başkanı Necat Karataş il kongresi çalışmalarına Gaziemir’de devam etti. Gaziemir’de Torbalı Selçuk ve Menderes yönetim kurulları ile delegelerle bir araya gelen Karataş yaptığı konuşmada “İzmir’de yükselen bayrak rüzgar bekliyor, bu bayrağın taşıyıcıları da sizlersiniz. İzmir’i AKP kıskacından ve CHP statükosundan kurtarmalıyız” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.02.2015 - 13:11
Gaziemir ilçe teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Selçuk, Torbalı ve Menderes ilçe teşkilatlarının katıldıkları toplantı coşkulu görüntülere sahne oldu. İlçe teşkilatları salona giren il başkanı Necat Karataş’a büyük ilgi gösterdi. Toplantıda söz alan ilçe başkanları yaptıkları konuşmalarla hem il başkanı Karataş’a hem de salondakilere duygusal anlar yaşattı.
 
Koç; her zaman Karataş’ın yanındayız
 
Gaziemir belediye başkan adaylığından sonra yapılan ilçe kongresiyle ilçe başkanlığı görevine gelen Köksal Koç yaptığı açılış konuşmasında. İl başkanı Karataş ile olan çalışmalarından bahsetti. Karataş’ın ahde vefada örnek şahsiyet olduğunu vurgulayan Koç; “gençliğimden bu yana teşkilatların içindeyim, teşkilat mensuplarının dertleriyle bu kadar ilgilenen bir başkanım olmamıştı. Fakat Karataş sevincimizde de üzüntümüzde de çalışmalarımızda da her zaman yanımızda oldu. Biz de her zaman ve şartta onun yanındayız” dedi.
 
Ülkücüye gardaş, Necat Karataş
 
Toplantıda kürüyse çıkan Torbalı ilçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu’da şunları söyledi; “Gündemimiz il kongremiz değil, çünkü bu kongrenin sonucu zaten belli. Biz burada genel seçimleri konuşuyoruz, gelecek projelerimizi ve planlarımız konuşuyoruz. Ne mutlu Necat Karataş’a ki böyle bir yapıyı kurdu. Şimdi buradan söylüyorum, “Ülkücüye gardaş, Necat Karataş” Dedi.
 
Herkese ağabey Necat Karataş
 

Toplantıda söz alan Selçuk İlçe başkanı Levent Görür ise “uzun zamandır teşkilatın içinde birlikte çalıştığımız ağabeyimiz Necat Karataş beyefendi ile birlikte siyaset bizim için çok daha güzel bir alan oldu. Kendisi 15 Şubat kongresine il başkanımız olarak girecek ve oradan yine il başkanımız olarak çıkacaktır. İl başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. İzmir bu teşkilat anlayışıyla büyük başarılar kazanacaktır. Ben de şöyle demek istiyorum, Herkese ağabey Necat Karataş” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Son olarak söz alan Menderes ilçe başkanı Şirzat Peker de, “İl başkanımızın çalışma anlayışına karşı çıkan İzmir ilçe teşkilatlarını karşısına alır. Sonuna kadar il başkanımızla birlikteyiz” dedi.
 
Sizlerle birlikte olmak şereftir
 
Ülkede birlik, Ülküde birlik ve İzmir’de birlik sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan il başkanı Necat Karataş kürsüde duygusal anlar yaşadı. İlçe başkanlarına teşekkür ederken gözleri dolan Karataş şunları söyledi; “beni bir ağabey olarak görmeniz, kardeşiniz olarak görmeniz benim için büyük bir şereftir. Bizim birbirimizden başka hiç kimsemiz yok. Bu birlikteliği tabii ki hem çalışma alanlarımızda hem de kardeşlik hukukumuzda sürdürmek zorundayız. Kardeşlik ve ağabeylik yaşayarak tattığımız bir duygu. Önümüzdeki dönemde de bu birlikteliğimiz seçim zaferlerimizle taçlanacak. İzmir’de yükselen bayrak rüzgar bekliyor, bu bayrağın taşıyıcıları da sizlersiniz. İzmir’i AKP kıskacından ve CHP statükosundan kurtarmalıyız” dedi. Çünkü benim sizler gibi dava arkadaşlarım var benim sizler gibi çalışma arkadaşlarım, ağabey ve kardeşlerim var” diyerek konuşmasına son verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.