Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulus'da Avcı Eğitimi Kursu sona erdi

Ulus'da Avcı Eğitimi Kursu sona erdi

Bartın Ulus Halk Eğitimi Merkezi, İl Çevre, Orman Müdürlüğü ve Ulus Avcılar Derneği işbirliği ile açılan Avcı Eğitimi Kursu sona erdi. 32 saat süren kurs sonunda 29 kursiyer Avcılık Sertifikası almayı hak etti.     Ulus...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 10:19
Bartın Ulus Halk Eğitimi Merkezi, İl Çevre, Orman Müdürlüğü ve Ulus Avcılar Derneği işbirliği ile açılan Avcı Eğitimi Kursu sona erdi. 32 saat süren kurs sonunda 29 kursiyer Avcılık Sertifikası almayı hak etti.

    Ulus Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Ünal, “Kursiyerlere avcılığın tarihi süreci, avcılıkta avlanmaktan beklenenin hayvanları öldürmek olmadığını belirterek, ekolojik çevrenin korunması, sürdürülebilir yaban hayvancılığı, avcılıkta ahlaki değerler, yurdumuzdaki av hayvanları, av silahları, av için gerekli bilgiler, avcılıkla ilgili mevzuat, av ve yaban hayvanlarının korunması ve ilkyardım konularında bilgiler verildiğini söyledi.

    Kursiyerler ise kursun kendileri için çok verimli geçtiğini ifade etti. Kurs sonunda konuşan Ulus Avcılar Derneği Başkanı Mehmet Çakıroğlu, “İl Çevre, Orman Müdürü İlksen Ateşoğlu ve Ulus Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Ünal’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.