Dolar 34,2562
%0.04
Euro 37,6348
%0.09
Altın 2.879,750
%-1.03
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu başladı

Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu başladı

Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ), Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu Sürekli Eğitim Merkezi'nde başladı....

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 17:43
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ), Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu Sürekli Eğitim Merkezi'nde başladı.

Sempozyuma 60 üniversiteden 400’e yakın akademisyen katılıyor. Sempozyumda bilim adamları, bilgisayar ve öğretim teknolojileri üzerine 300 sunum yapacak ve birçok konuyu tartışacak. Düzenleme kurulu başkanlığını yapan Doç. Dr. Yüksel Göktaş, “Bölümümüzün amacı, Milli Eğitim bünyesinde çalışacak bilişim teknolojileri rehber öğretmenler yetiştirmektir. Ancak bu bölüm mezunu öğrencilerimizin öğretmen istihdamı ve görev yapan öğretmenlerimizin yaşadığı problemler malumunuzdur. 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun özellikle bölümün ve mezunlarının yaşadığı bu problemlere çözüm önerileri üretmesini ümit etmekteyim.” dedi.

AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu is, “Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan AÜ’de, bu toplantının yapılmasından büyük mutluluk duymaktayım. Şüphesiz bütün bu çabaların nihai amacı ülkemizi daha iyi noktalara getirmektir. Gelişmiş bir ülke olmak için de, bilim ve teknolojiye hakim, teknolojiyi bilinçli kullanan ve yeni teknolojiler üretebilen, gelişmeleri toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürebilecek girişimciler yetiştirmek gerekmektedir. Bu sempozyumda, bu amaçlara hizmet etme noktasında önemli bir adımdır.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.