Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umdular, hız kesmeden devam ediyor

Umdular, hız kesmeden devam ediyor

CHP’ İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kazım Umdular, Karabağlar ve Buca İlçelerinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Umdular, hız kesmeden devam ediyor

  • Ege Postası
  • 01.06.2018 - 08:47

24 Haziran seçimlerinde ‘ARTIK TAMAM’’ diyerek sandıkta en iyi cevabı vereceğini belirten Umdular, şunları söyledi:

“Sorunlar, onları yaratan zihniyetle çözülemez. Türkiye ya Ortadoğu ülkesi olacak, ya da çağdaş, demokratik bir sosyal devlet anlayışına kavuşacak. Ülkesinin ve çocuklarının geleceğini düşünen herkes, seçimde oyunu bu hassasiyetle kullanmalı” dedi.

BOYA DÖKÜLÜYOR

Zaman kaybetmeden çözülmesi gereken 5 temel konu olduğuna dikkat çeken Kazım Umdular, hukuk, demokrasi, ekonomi, dış politika ve eğitimin bugün raydan çıktığını, dibe vurduğunu söyledi.

"Göz boyayan icraatların boyası döküldü” diye konuşan Umdular seçim sürecinde İzmir’i adım adım gezdiklerini, her mahalleyi dolaştıklarını anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gittiğim her yerde görüyorum ki, halkımız, esnaf büyük sıkıntıda. İzmirli alım gücünün düşmesinden, borcu borçla kapatmaktan, işsizlikten yakınıyor.  Çünkü bu zihniyet 16 yıldır iş için, aş için yatırım yapmadı fabrikaları sattı, savdı, saraylar, yollar yapmayı iş sandı.  Defalarca söylüyorum. Çözüm yeni bakış açılarında. CHP’nin üretim ekonomisi politikalarıyla sanayinin, ticaretin, tarımın, turizmin, yenilenebilir enerjinin geliştirilmesine ihtiyaç var. Öyle bir hale geldik ki fabrika, okul yerine hapishane yapılıyor, artık bu böyle gitmeyecek, gün gelecek devran dönecek.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.