Dolar 34,1138
%0.05
Euro 38,1605
%0.18
Altın 2.873,950
%-0.04
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünüvar: BM’nin tadilata ihtiyacı var

Ünüvar: BM’nin tadilata ihtiyacı var

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Geçtiğimiz günlerde Birlemiş Milletler binasında toplantıya katıldık. Oradaki binada tadilat vardı ama benim düşüncem asıl Birleşmiş Milletler'in tadilata ihtiyacı var. Daha düne kadar Suriye'de...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 10:30
AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Geçtiğimiz günlerde Birlemiş Milletler binasında toplantıya katıldık. Oradaki binada tadilat vardı ama benim düşüncem asıl Birleşmiş Milletler'in tadilata ihtiyacı var. Daha düne kadar Suriye'de kanlı iktidarını sürdüren Esed rejimine karşı sesini çıkarmayan BM üyesi ülkeler zehirli silah karşısında ayağa kalkıyor. Neden daha önce seslerini çıkarmıyorlardı acaba'" dedi.

AK Parti Adana il teşkilatı 59. İl Danışma Meclis Toplantısı Kozan’da yapıldı. Kozan Belediye Sinema Salonu’nda gerçekleşen toplantı divan heyetinin oluşturulması ile başladı.
Toplantıda konuşan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "AK Parti hükümeti öncesinde benimde doktorluk mesleğimi icra ettiğim zamanlarda nerde bir hastaneye yeni bir cihaz alınsa bunun tanıtımına her kesim katılırdı. Ama artık AK Parti hükümeti olarak biz bunları aşmış bulunuyoruz. Hükümetimiz değil hastaneye son sistem cihaz almak artık ülkemizin dört bir yanına hastane inşa ediyor ve içerisini tam donanımlı cihazlar, sayıları artırılmış doktor ve personel ile donatıyor. Eskiden 10 milyon yeşil kartlı insanımız vardı. Bu insanlar bazı ilaçları alamıyorlardı. Ama artık yeşil kartlı kimse kalmadı. Herkes sağlıktan eşit bir şekilde faydalanabiliyor. Biz şunu söylüyoruz işi herkes yapar ama gönül yapmak zordur. Bizler hem iş yapıyoruz hem de insanlarımızın gönlünü yapıyoruz." dedi.

Suriye’deki katliama sessiz kalan Birlemiş Milletler heyetine tepki gösteren Milletvekili Ünüvar, "Geçtiğimiz günlerde Birlemiş Milletler binasında toplantıya katıldık. Oradaki binada tadilat vardı ama benim düşüncem asıl Birleşmiş Milletler'in tadilata ihtiyacı var. Daha düne kadar Suriye'de kanlı iktidarını sürdüren Esed rejimine karşı sesini çıkarmayan BM üyesi ülkeler zehirli silah karşısında ayağa kalkıyor. Neden daha önce seslerini çıkarmıyorlardı acab? Oysa bizler Suriye, Mısır, Gazze, Filistin gibi birçok ülkede çıkan olaylar karşısında millet olarak üzülüyoruz. Pakistan’daki depremi Van’daki deprem gibi gören bir milletiz. Ülkemiz komşu ülkesi Yunanistan’da çıkan yangına yardım göndermiş yine dünyanın öbür ucundaki Haiti’de yaşanan deprem mağdurlarına bile yardımda bulunmuş bir milletin evlatlarıyız." şeklinde konuştu.

Hükümetin ekonomi, sağlık, adalet ve güvenlikte büyük devrimler yaşattığını kaydeden Milletvekili Ünüvar, "Sayın Başbakanımız 6 Ekim’de Adana’ya geliyor. Başbakanımızı en kalabalık bir mitingle karşılayacağımıza inancım sonsuzdur. Yine Pazartesi günü Başbakanımız demokratikleşme paketini açıklayacaktır. Zaten partimiz kurulduğu günden bugüne demokratikleşmenin yanında olmuştur. Bu ülkede daha önce şehit cenazesi üzerinden siyaset yapan insanlar oldu. Allah’a şükür dokuz aydır şehit cenazesi gelmiyor. Bizler Kozan’da da pek çok şehit cenazesi taşıdık. Tabi görevimiz bununla sınırlı kalmadı. Şehitlerimizin ailelerini kendi ailemiz gibi gördük." dedi.

AK Parti 59. İl Danışma Meclis Toplantısı'na 15 ilçenin ilçe başkanları, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.