Dolar 34,1224
%0.07
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.873,000
%-0.07
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki temaslarının ardından Türkiye'ye dönecek. Gül, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı yapacak. (10.15-Ankara)-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de Kızıldere Jeotermal...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 09:26
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki temaslarının ardından Türkiye'ye dönecek. Gül, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı yapacak. (10.15-Ankara)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de Kızıldere Jeotermal Santrali'nin açılışına katılacak. Tavas'ta Cumhuriyet Meydanı'nda, Acıpayam'da hastane önünde ve Çivril'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenlerine iştirak edecek Başbakan Erdoğan'a temaslarında Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik edecek. (11.00-12.30-15.00-17.30-Denizli)

POLİTİKA
-İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi'nde 1. Uluslararası Dünya Sulama Forumu'na katılacak. Bakanlar daha sonra valiliği, belediyeyi ve partilerinin il teşkilatını ziyaret edecek. (10.00-18.00-Mardin)

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak, Küçükçekmece Gölü kenarında yapılacak ‘Yüreğine Sağlık Yürüyüşü’ne katılacak. (10.00-İstanbul)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (13.30-Trabzon)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Arena'da mahalli idareler seçimi aday takdim toplantısına katılacak. (14.00-Ankara)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacak. (11.00-İstanbul)

GÜNCEL
-FEM Dershaneleri, YGS ve LYS’de dereceye giren öğrencilerini Fırat Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği törenle ödüllendirecek. (13.30-İstanbul)

KÜLTÜR-SANAT
-Tiyatro ve sinema sanatçısı Tuncel Kurtiz için Balıkesir'in Edremit ilçesinde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. (13.30-Balıkesir)

-Bediüzzaman Said Nursi’nin sürgün edildiği ve Risale-i Nurların büyük bölümünü telif ettiği Barla'da kendi adıyla bir müze yapılacak. Yaklaşık 2 yılda tamamlanması planlanan 'Barla Bediüzzaman Müzesi' son teknoloji ile 5 farklı dilde ziyaretçilerine detaylı bilgi sunacak. Bediüzzaman'ın sürgün hayatından esinlenilen mimari ile yapılacak müzede, Bediüzzaman ve talebelerinin orijinal el yazması eserleri de olacak. (Özel-İstanbul)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig’de 6. hafta Elazığspor-Sivasspor, Trabzonspor-Torku Konyaspor, Kasımpaşa-Eskişehirspor ve Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edecek. (16.00-19.00-Elazığ-Trabzon-İstanbul-Ankara)

-PTT 1. Lig’de 7. hafta Ankaraspor-Adana Demirspor, Karşıyaka-Kahramanmaraşspor, Şanlıurfaspor-Denizlispor, Adanaspor-Fethiyespor ve Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla devam edecek. (14.00-19.00-Ankara-İzmir-Ş.Urfa-Adana-Samsun)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.