Dolar 34,1209
%0.07
Euro 38,1122
%0.05
Altın 2.875,350
%0.01
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maltepe’deki eylemde açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı

Maltepe’deki eylemde açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı

Gülsuyu'nda bir grup mahalledeki uyuşturucu satışını protesto etmek için eylem yaptı. Eylemin ardından bir kişi kimliği belirsiz kişi yada kişilerce açılan ateş sonucu yaralandı.Maletepe Gülsuyu Mahallesi Mesut Caddesi üzerinde 22.00 sıralarında...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 02:16
Gülsuyu'nda bir grup mahalledeki uyuşturucu satışını protesto etmek için eylem yaptı. Eylemin ardından bir kişi kimliği belirsiz kişi yada kişilerce açılan ateş sonucu yaralandı.

Maletepe Gülsuyu Mahallesi Mesut Caddesi üzerinde 22.00 sıralarında bir grup, uyuşturucu satıcılarını protesto etmek amacıyla eylem yaptı. Grubun basın açıklamasının ardından silah sesleri duyuldu. Eyleme katılanlardan M.A., kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından açılan ateş sonucu kalçasından yaralandı. M.A., Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olayı haber alan CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, hastaneye gelerek yaralı hakkında bilgi aldı. Hastaneden çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Öğüt, “Gülsuyu’ndaki çetelerin bu baskısı uzun zamandır devam ediyor. Daha önce de bu tip kurşunlamalar yaptılar. Ama bugün de arkadaşların arkasından 5 - 6 el ateş etmişler, sonra ara vermişler, arkadan 3 el daha ateş etmişler. Arkadaşımızı kalçasından vurmuşlar. Doktorları ile görüştüm hayati bir tehlikesi yok.” dedi. Bu konu ile ilgili önlem alınamadığını iddia eden Öğüt, “Daha önce bu konuyu mecliste gündeme getirdik. Salı günü yine dile getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan silahla yaralamanın olduğu yerde toplanan yüzleri maskeli grup ise ellerinde sopalarla bekleyişini sürdürüyor. 'Uyuşturucu çetesi istemiyoruz' şeklinde sloganlar atan grup, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eylemlerini sürdürdü. Sloganlar eşliğinde barikatlar kurarak sokak giriş çıkışlarını araç ve yaya trafiğine kapatan gruba polis ekiplerinin müdahale etmemesi dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.