Dolar 34,0789
%-0.05
Euro 38,0886
%-0.01
Altın 2.879,440
%0.15
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağaç dallarından kıyafet yapıp 3. köprüyü protesto ettiler

Ağaç dallarından kıyafet yapıp 3. köprüyü protesto ettiler

3. köprü yapımı sırasında ağaçların kesildiğini öne süren bir grup eylem yaptı. Budanmış ağaçlardan koparılmış dallarla kendilerine kıyafet yapan ve kesilen ağaçları sembolize eden eylemciler, 3. köprünün yapımının durdurulmasını...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 19:29
3. köprü yapımı sırasında ağaçların kesildiğini öne süren bir grup eylem yaptı. Budanmış ağaçlardan koparılmış dallarla kendilerine kıyafet yapan ve kesilen ağaçları sembolize eden eylemciler, 3. köprünün yapımının durdurulmasını ve ağaçların kesilmemesini istedi.

    Kuzey Ormanları Savunması adlı grup, 3. köprünün yapılacağı alandaki ormanların yok edilmesini protesto etmek için Taksim Tünel Meydanı'nda toplandı. Grup burada gösteri yaptı. Gösteri sırasında bazı eylemciler üzerlerine ağaç dalları koyarak kesilen ağaçları sembolize etti. Grup daha sonra Galatasaray Meydanı'na yürümek istedi. Çevik kuvvet polisi de geniş güvenlik önlemi aldı. Galatasaray Meydanı'na gelen grup, burada basın açıklama yaptı.

    Doğanın katledildiği belirtilen açıklamada İstanbul'un kuzeyindeki ormanların yapılaşmaya açıldığı ve ağaçların kesildiği ifade edildi.

    Kesilen ağaçları sembolize eden kıyafetlerle çeşitli figürler sergileyen eylemciler olaysız dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.