Dolar 34,2763
%0.32
Euro 37,4868
%-0.09
Altın 2.914,180
%0.86
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünyeli vatandaşlar Mısır’daki Müslümanlar için dua etti

Ünyeli vatandaşlar Mısır’daki Müslümanlar için dua etti

Ordu'nun Ünye ilçesinde Dar’ül Erkam Sultan Abdülhamid Han İlim ve Kültür Derneği (ERKAMDER) tarafından düzenlenen programda, Mısır’da zulüm gören Müslümanlar için Kur’an okundu, dua edildi ve katledilenler için gıyabi cenaze namazı...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 16:36
Ordu'nun Ünye ilçesinde Dar’ül Erkam Sultan Abdülhamid Han İlim ve Kültür Derneği (ERKAMDER) tarafından düzenlenen programda, Mısır’da zulüm gören Müslümanlar için Kur’an okundu, dua edildi ve katledilenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki programa, sıcağa rağmen çok sayıda kişi katıldı. Merkez Büyük Cami Müezzini Serdar Yıldız'ın Kur’an okumasından sonra din görevlisi Ahmet Ali Tatlıgül, duaların kabul olması hakkında bilgi verdi. Samimi bir dille, Mısır’da zulüm görenleri çok sevilen öz kardeş gibi, öz evlat gibi görerek dua edilirse kabulünün umulacağını belirten Tatlıgül, “Müslümanın ırkı, rengi ne olursa olsun, Allah’ın yarattığı mümin müvahittir. Öyleyse her birisi için aynı şekilde ağlamamız lazım. Allah (CC), bizden tek vücut olmamızı istiyor.” dedi. Daha sonra Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman, grupta hatim indiren 120 kişinin duasıyla birlikte Mısır için de dua etti. Ardından Mısır’da katledilen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.