Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla resimleri göz kamaştırdı

Urla resimleri göz kamaştırdı

Urla’da yaşayan ressamlar Urla resimlerini Eski Tamirhane Binası’nda sergiledi. Muhteşem Urla resimleri göz kamaştırdı.

  • Ege Postası
  • 26.09.2018 - 10:11

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi işbirliği ile gerçekleşen resim sergisinin açılışına Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkan Vekili Oben Sezer, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, ressamlar ve sanatseverler katıldı.

Yağlı boya, akrilik boya, kara kalem, pastel ve sulu boya ile çalışan ressamlara plaketlerini Kaymakam Can ve Kent Konseyi Başkanı Balkır verdi.

Kaymakam Can, "Sanata gönül veren insanların burada yaşıyor olması çok anlamlı. Eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm ressamlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. Canan Balkır da "Urla sanat ve kültür ilçesi hepimiz burada yaşadığımız için çok şanlıyız. Böylesine güzel bir sergiye hayat veren tüm ressamlara teşekkür ediyorum" dedi.

Sergi, 5 Ekim 2018 Cuma gününe kadar Eski Tamirhane Binası’nda ziyaret edilebilecek.

Ressamlar arasında ise Ayfer Ors, Candan Özuyguntaş, Çimen Sala, Demet Yurdusev, Erden Özgen, Fadime Yeşilağaç, Fahriye Kıyman, Feziye Sayarı, Gülsen Çalhan, Halil Bayık, Hasan Gürsoy, Hayal İrtegün, Huriye Tamer, Münir Yücel, Nergis Ermin, Nevin Ertaşoğlu, Nevsal Bayık, Nimet Topkaç, Olga Gruzin Sağcan, Osman Yıldırım, Özer Başar, Sema Akgül, Turan Okumuş, Turgay Balceli, Ümmü Kemaz ve Yasemin Aydeniz yer aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.