Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Usanmaz'dan Kutlu Doğum mesajı

Usanmaz'dan Kutlu Doğum mesajı

Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) Başkanı ve Türkiye İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları (ÖNDER) Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Zülküf Usanmaz, Kutlu Doğum mesajı yayımladı.Usanmaz mesajında,...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 11:38
Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) Başkanı ve Türkiye İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları (ÖNDER) Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Zülküf Usanmaz, Kutlu Doğum mesajı yayımladı.

Usanmaz mesajında, "Alemlerin son peygamberi Hz.Muhammed (s.a.s)'in dünyaya teşrif etmesinin heyecanını yaşıyoruz. Çünkü O’nun doğumu ve sonradan O’na vahyedilen İslam dini sayesinde insanlık alemi, yeni ve mükemmel bir medeniyetle tanışmaya başladı. İslam dini, insanlık için ve insanlığın hayatı için olan bütün ölçüleri yeniden dizayn etmişti. İnsanlık bir dönüşüm ve değişim yaşıyordu. Alemlere örnek bir peygamber gönderilmişti. Yeni getirilen ölçüler hem evrenseldi, hem de çağlar üstüydü. Örneğin Veda Hutbesi'nde Peygamberimiz tarafından insan hakları ve özellikle kadın haklarıyla ilgili ifade edilen ölçülere maalesef dünya hala yetişememiştir." dedi.

10 Aralık 1948'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından yayınlanan Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi'ndeki ölçülerin bile, yaklaşık 14 asır evvel Hz. Peygamber'in koyduğu ölçülerden geride olduğunun görüleceğini kaydeden Usanmaz, "Böylesine çağlar üstü mükemmel bir dine mensup olmamız, biz bütün Müslümanlar için bir sevinç ve gurur kaynağıdır. Kutlu Doğum'un bir buçuk milyar İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün dünyaya barış ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.