Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Nevşehir merkez, Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Kayseri’de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu satıcısı olma iddiası ile 5 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucuları alarak kullandıkları belirlenen 45 kişi hakkında...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 10:27
Nevşehir merkez, Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Kayseri’de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu satıcısı olma iddiası ile 5 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucuları alarak kullandıkları belirlenen 45 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir merkez, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde 'uyuşturucu sokak satıcılarına' yönelik yaptıkları çalışmalar neticesinde D.C., H.D., D.K., E.G., S.A. ve F.K.’nın kendi yetiştirdikleri veya Kayseri’deki torbacı tabir edilen şahıslardan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kullanıcılara pazarladıkları tespit edildi. Bunun üzerine Nevşehir merkez, Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Kayseri’de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında eş zamanlı olarak başlatılan operasyonda, Nevşehir merkezde bir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde 2 ve Kayseri’de ise 1 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen D.C., H.D., D.K., E.G., S.A. ve F.K.’dan uyuşturucu madde alarak kullanan 45 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Şüphelilerden 214,69 gram kubar esrar maddesi, 9,12 gram toz esrar maddesi, 1,55 gram eroin maddesi, 89 adet uyuşturucu hap ve 605 gram kenevir tohumu elde edildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen D.C., H.D., D.K., E.G. ve F.K.’nın sorgulamalarına devam ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.