Dolar 34,2301
%0.09
Euro 37,8931
%0.17
Altın 2.926,760
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucu tacirlerine operasyonda 13 kişi yakalandı

Uyuşturucu tacirlerine operasyonda 13 kişi yakalandı

Bursa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonda 13 kişi yakalandı. 12 değişik adresteki şahıslarla yönelik operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturcu esrar maddesi ile bir adet tabanca ile fişek ele geçirildi....

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 17:22
Bursa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonda 13 kişi yakalandı. 12 değişik adresteki şahıslarla yönelik operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturcu esrar maddesi ile bir adet tabanca ile fişek ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ve Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince yürütülen çalışmalarda 13 kişi yakalandı. İl genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs veya şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik istihbari çalışmalar neticesinde operasyon yapıldı. 15 Nisan 2013 günü Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Hamzabey, Yeni Dere, Dere, Orta, Züferbey, Şerifiye, Atariye, Selimiye, Çırpan, Lalaşahin, Şehmüftü mahalleleri ile Yalıntaş beldesinde 12 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucu 13 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan çalışmalarla ilgili bir şahsın ise halen cezaevinde olduğu kaydedildi.

Sabahın erken saatlerinde Özel Harekat polisleri, belirlenen evlere, koç boynuzuyla kapıları kırarak girdi. Polis ekipleri, öncelikle ‘polis’ olduklarını hatırlatarak, kapıların açılmasını istedi. Bu isteklerine olumlu cevap alamayan polis ekipleri, kapıları koç boynuzu ile kırarak evlere girdi. Evlerde yapılan detaylı aramada, çelik kasalar ve diğer gizli yerlerde esrar maddesi ele geçirildi. Bu arada, evlerde arama yapan polis ekiplerinin bayanlara gösterdikleri saygı görüntülerde dikkat çekiyor.

Şüpheli şahısların adreslerinde yapılan aramalar sonucu; 48 çıkı halinde 103.3 gram uyuşturucu esrar maddesi, 3 çıkı halinde 1.3 gram uyuşturucu bonzai maddesi, 1 adet el yapımı 7.65 milimetre çapında tabanca. Bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 4 adet MKE yapımı fişek ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalanan 13 şüpheli şahıs, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edildi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.