Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,6119
%-0.05
Altın 2.909,710
%-0.41
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uzunmehmet iftarına bin 500 kişi katıldı

Uzunmehmet iftarına bin 500 kişi katıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçe belediyesi tarafından Ramazan ayının başlamasından bu yana mahallelerde sürdürülen İftar yemeklerine Uzunmehmet Mahallesinde devam edildi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından iftar alanına gelen mahalle halkına...

  • Ege Postası
  • 28.07.2013 - 02:58
Zonguldak'ın Ereğli ilçe belediyesi tarafından Ramazan ayının başlamasından bu yana mahallelerde sürdürülen İftar yemeklerine Uzunmehmet Mahallesinde devam edildi.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından iftar alanına gelen mahalle halkına belediye ekipleri tarafından yemekleri dağıtıldı. İftar öncesinde halka hitaben konuşan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler tarihi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Sönmez Kutlu, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma açısından çok önemli olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'in Ramazan ayında indirilmesinin önemli bir hediye olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise konuşmasında, mahalle iftarlarında katılımın yoğun olmasının birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmalarına ardından ezanın okunmasıyla iftara katılanlar oruçlarını açtı. Ereğli Cenaze Hizmetleri Müdürü Metin Avcı'nın duasının ardından konuşan Uzunmehmet Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman, böyle bir topluluğu bir araya getiren ve Ramazan ayı öncesinde mahallesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Başkan Posbıyık'a teşekkür etti.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği çay sohbetinin ardından sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.