Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Coş, TÜMSİAD üyelerini makamında kabul etti

Vali Coş, TÜMSİAD üyelerini makamında kabul etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Deniz Köse, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.Ziyarette TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse,...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 16:24

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Deniz Köse, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, 2006 yılında kurulan derneğin çalışmaları hakkında Vali Coş'a bilgi verdi.

Avrupa ülkelerinde çok sayıda temsilciliklerinin bulunduğunu kaydeden TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Köse, "Yeni yönetim olarak hedefimiz, güç birliği içinde yardımlaşarak, başta Adana olmak üzere bölge ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır." dedi.

Vali Coş ise sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmişliğin yakalanmasında, sivil toplum örgütlerinin önemli bir misyon üstlendiklerine dikkat çekti ve TÜMSİAD’ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayan Vali Coş, derneğin çalışmalarında başarılar dileyerek, sivil toplum örgütlerinin, Adana'nın gelişmesi yönündeki proje ve çalışmalarına her zaman destek verdiklerini ve bu desteklerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.