Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Kolat, çadırda zehirlenen aileye taziyede bulundu

Vali Kolat, çadırda zehirlenen aileye taziyede bulundu

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde çadır içerisinde meşe odunundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Kolat, ilk olarak Sedat ve Mustafa Demiray’ın...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 13:47
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde çadır içerisinde meşe odunundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Kolat, ilk olarak Sedat ve Mustafa Demiray’ın ailesini, daha sonra Fatih Öztürk’ün ailesini ziyaret etti. Her iki aileye de geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Kolat, "Kazmaca köyünde acı bir olay yaşandı. Allah kalanlara sabır versin. Hiç kimse böyle olmasını istemezdi. Fakat bu da bir takdir.” dedi. Taziye ziyaretine İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da katıldı.

23 Nisan'da Kazmaca köyü Kabaktepe Yaylası’na hayvanlarını otlatmaya giden baba Sedat Demirray (35), oğlu Mustafa Demirray (10) ve köylüleri Faik Öztürk (40), akşam meşe odunundan yaktıkları ateşin yanında uyuyakalınca zehirlenerek hayatlarını kaybetmişti. Yakınları, sabah eve gelmeyen yakınlarını aramak için Kabaktepe Yaylası’na çıktıklarında çadırda baba, oğlu ve akrabalarının cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.