Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Mutlu: Sendikalarla ortak görüş içindeyiz

Vali Mutlu: Sendikalarla ortak görüş içindeyiz

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı’nda yapılıp yapılmayacağı konusunda sendikalarla ortak görüş içinde olduklarını söyledi. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile kameraların karşısına...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 17:54
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı’nda yapılıp yapılmayacağı konusunda sendikalarla ortak görüş içinde olduklarını söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile kameraların karşısına geçen Vali Mutlu, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim’de yapılıp yapılmayacağına ilişkin net bir şey söylemedi. Mutlu, Taksim ve çevresinde devam eden inşaat çalışmalarını hatırlattı ve şöyle devam etti: “Tarlabaşı Bulvarı ve Halaskargazi Caddesi'nde yoğun çalışma devam ediyor. 30 metreye kadar derin hafriyat vardı. Bunların oluşturacağı handikaplar sendika temsilcileri ile paylaşıldı. Ortak bir görüş içinde olduğumuzu net olarak sizinle paylaşabiliriz. Ne tür bir kutlama olacağını kendileri ile birtakım söylemler içinde değerlendirdik. Süreci karşılıklı yardımlaşma içinde sürdürmeye devam edeceğiz. Hepimizin ortak arzusu İstanbul’da bugünün anlamına uygun huzurlu şekilde icra edilmesidir. Onların bizlere paylaştıkları hususlar oldu.” (sürecek)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.