Dolar 34,2301
%0.09
Euro 37,8931
%0.17
Altın 2.926,760
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Mutlu: Taksim’de toplanmalara izin vermeyeceğiz

Vali Mutlu: Taksim’de toplanmalara izin vermeyeceğiz

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs ile ilgili açıklamada meydanda toplanmalara kesinlikle izin verilmeyeceğini söyledi. Vali Mutlu, “Sendika temsilcilerinin Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakmalarına ve Kazancı Yokuşu’nda temsili...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 11:25
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs ile ilgili açıklamada meydanda toplanmalara kesinlikle izin verilmeyeceğini söyledi. Vali Mutlu, “Sendika temsilcilerinin Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakmalarına ve Kazancı Yokuşu’nda temsili tören yapılmasına müsaade edeceğiz ancak Taksim’de toplanmalara asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sendikaların Taksim Meydanı’nda miting yapma ısrarlarına ilişkin açıklama yaptı. Meydandaki çalışmaları hatırlatan Vali Mutlu, “Taksim Meydanı’ndaki fiziki şartlar nedeniyle, burada miting yapılmasına asla izin verilmeyeceğini ifade ettik. Meydandaki inşaat çalışmaları devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Mevcut şartlarda mitingin sağlıklı bir şekilde yapılamayacağını vurgulayan Mutlu, “Hepimiz emek ve dayanışma gününün en iyi şekilde kutlanmasını arzu ediyoruz. Çelenklerin Atatürk Anıtı’na bırakılması başta olmak üzere, Kazancı Yokuşu’nda anma gibi sembolik törenlerin yapılmasını arzu ettik. Sendika temsilcilerine bu alanlarda müsaade edilecek ancak meydanda toplanmalarına asla izin vermeyeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.