Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Toprak'dan sağduyu mesajları

Vali Toprak'dan sağduyu mesajları

İzmir Valisi Mustafa Toprak Kobani eylemlerine yönelik Twitter’dan mesajlar vermeye devam ediyor. Dün “sağduyu” çağrısı yapan Vali Toprak, çağrısını yineledi ve, ““Sen kimsin… Sende veya yönlendirenlerde insanlık, ahlak, vicdan bu kadar mı dumura uğradı'” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 09.10.2014 - 10:40
İZMİR - Kobani’ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği eylemlerde dün yine ölüm haberleri geldi.Yurtta çok sayıda can kaybına yol açan Kobani protestoları İzmir’e de de sürerken, dün gece kentte yine gergin bir gece yaşandı. Karabağlar’da bir süpermarkete molotoflu saldırı yapılırken, faciadan dönüldü.
İzmir Valisi Toprak yaşananların ardından bir kez daha Twitter’dan sağduyu mesajları verdi.
Toprak şu ifadeleri kullandı; “Alışveriş yaptığın dükkanı, marketi yakıyorsun, yağmalıyorsun; beklediğin otobüs durağını, bindiğin otobüsü yakıyorsun; seni koruyan, kollayan güvenliğini sağlayan polisi,güvenlik kuvvetlerini,araçlarını taşlayıp zarar veriyorsun;her sabah sana tebessüm eden komşunun arabasını yakıyorsun; seni her türlü değerin üstünde tutan Devletinin varlığını, birliğini, dirliğini ve bağımsızlığını simgeleyen Yüce Bayrağımıza ihanet ediyorsun; her türlü toplumsal ve ailevi kazanımları inkar ederek, yok sayarak insanlık dışı davranış ve eylemlerde bulunuyorsun ya da tüm bunları yapanları sözlerinle,eylemlerinle destekliyorsun; peki sen kimsin..sende veya yönlendirenlerde insanlık,ahlak,vicdan bu kadar mı dumura uğradı; anne ya da babalarınız veya toplumsal katmanlarınız bu kadar mı mesuliyet ve vicdan dışı davranır hale geldi.Lütfen! anneler, babalar, mesuliyet sahipleri; sokaktaki çocuklarınızı, vicdani, ahlaki sorumluluğunuz altında olan kimseleri kontrol ediniz.Gün; birlik beraberlik günüdür. Gün; aklıselim, serin kanlı olma günüdür. Gün; heyacana ve telaşa kapılmama günüdür. Gün; kardeşlik günüdür”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.