Dolar 34,0801
%0.19
Euro 38,0749
%0.05
Altın 2.841,860
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Valinin veda yemeğinde kalp krizi geçiren başkan vefat etti

Valinin veda yemeğinde kalp krizi geçiren başkan vefat etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sosyal Tesisleri'nde verdiği veda yemeğinde, kürsüde konuşma yaparken rahatsızlanan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır vefat etti.Dün akşamki...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 13:24
Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sosyal Tesisleri'nde verdiği veda yemeğinde, kürsüde konuşma yaparken rahatsızlanan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır vefat etti.

Dün akşamki yemekte Vali Kızılcık'ın konuşmasından sonra kendisine plaketler takdim edildi. Ardından iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden, Vali Kızılcık ile ilgili duygularını ifade etmeleri için bazı isimler kürsüye çıktı. Vali Kızılcık ile ilgili kürsüde konuşurken fenalaşan Mustafa Şılbır'a ilk müdahaleyi, yemekte bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı. Ardından, KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Şılbır, tedavi altına alındı. Hastanede vefat eden Mustafa Şılbır'ın cenazesi, yarın merkeze Bağlı Yeşilova Mahallesi Dereiçi Camii'nde, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.