Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Sertel sahaya indi!

Ve Sertel sahaya indi!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, seçim bölgesi olan Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bayraklı'da bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2015 - 11:54
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, seçim bölgesi olan Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bayraklı'da bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Sertel, 4 günlük bayram süresi boyunca 2. Bölge'deki diğer ilçelere de giderek halkla kucaklaşacak. 

Atila Sertel, Bayraklı'da Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma törenine de katıldı. Bayraklı Yüzme Havuzu Tesisleri'ni dolduran çok sayıda partili CHP iktidarı için söz birliği etti. 

Gittiği yerlerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, “Ön seçime girdiğim zaman gittiğim her yerde vatandaşlara ve partililerimize özellikle bayramlarda onları ziyaret edeceğime ve yalnız bırakmayacağıma dair söz vermiştim. Bu sözümü bir kez daha yineliyorum. Şimdi en önemli amacımız CHP'nin iktidarı. Bunun için çok çalışacağız. 1 Kasım'dan sonra CHP iktidarında ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik beraberliğimiz, sosyal ve ekonomik kalkınma, adalet başta olmak üzere halkımızın refahı için yoğun mesai harcayacağız. CHP olarak, 'Önce insan, önce birlik, önce Türkiye' diyoruz. Bayramın bayram tadında yaşanması temennisiyle tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.