Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yanarak yaşamını yitiren 18 aylık Sedanur toprağa verildi

Yanarak yaşamını yitiren 18 aylık Sedanur toprağa verildi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir apartmanda dairesinde çıkan yangında yanarak yaşamını yitiren 18 aylık Sedanur Şamlı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yüzündeki yanığa rağmen cenazeye katılan anne Sibel Şamlı ise...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 15:20
Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir apartmanda dairesinde çıkan yangında yanarak yaşamını yitiren 18 aylık Sedanur Şamlı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yüzündeki yanığa rağmen cenazeye katılan anne Sibel Şamlı ise fenalaştı.

Olay dün, Derince Yenikent Mahallesi Yaman Sokak Son Çağ Sitesi A Blok'ta Faruk ve Sibel Şamlı'nın kiracı olarak oturduğu dairede meydana geldi. Anne Sibel Şamlı, çöpü dışarıya dökmek için çıktığı sırada, iddiaya göre evde elektrik kontağından kaynaklanan sebeple yangın çıktı. O sırada evde 18 aylık Sedanur ve 4 yaşındaki Elanur evdeydi. Çocuklar, 'Anne yangın var' diyerek çığlık attı. Bunun üzerine anne Sibel Şamlı, koşarak eve geldi ve evi saran alevler arasından çocuklarını kurtarmaya çalıştı. O sırada yine iddiaya göre evdeki televizyon patladı. Elanur, yangından kurtulmayı başardı. Ancak minik Sedanur alevler arasında kaldı. Yangının ortasında kalan anne tüm çabalarına rağmen Sedanur'a ulaşamadı. Kızına ulaşamayan anne, dumandan etkilenerek fenalaştı. Anne Sibel Şamlı çevredekilerin yardımı ile evden çıkarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından anne Şamlı Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kızı Elanur ise Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayda 18 aylık Sedanur Şamlı ise alevler arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Sedanur Şamlı’nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. İşlemleri biten Sedanur Şamlı’nın cansız bedeni bugün ailesine teslim edildi. 18 aylık Sedanur bebeğin cenaze namazı, Derince İmam-ı Azam Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenazeye katılan baba güçlükle ayakta durdu, anne ise fenalaştı. Sedanur, kılınan namazın ardından Derbent Acısu Mezarlığı'na defnedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.