Dolar 34,2743
%0.07
Euro 37,4132
%0.06
Altın 2.919,230
%0.06
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yangında evi yanan yaşlı kadın, 6 torunuyla ortada kaldı

Yangında evi yanan yaşlı kadın, 6 torunuyla ortada kaldı

Erzurum'un Hınıs ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev ve tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan evin sahibi yaşlı kadın, 6 yetim torunu ve ailesiyle ortada kaldığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.Hınıs'a...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 16:47
Erzurum'un Hınıs ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev ve tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan evin sahibi yaşlı kadın, 6 yetim torunu ve ailesiyle ortada kaldığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Hınıs'a bağlı Erence köyünde dün gece saatlerinde Ferzende Bulut'a (90) ait bir evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede bitişikteki ahır ve samanlığa da sıçradı. Yangında 2 büyükbaş hayvan komşular tarafından alevler arasında ahırdan çıkarılarak kurtarıldı. Yangın, Hınıs ve Karaçoban belediyelerine ait itfaiyelerin zamanında müdahalesiyle köydeki diğer ev ve samanlıklara sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Küçük yaştaki 6 torunu, eşi ve dul geliniyle yangın sonrası ortada kalan Bulut, kendisine yardım eli uzatılmasını istedi. Yangında bütün servetini kaybettiğini belirten Bulut, "6 yetim torunum, 87 yaşındaki eşim ve dul gelinimle ortada kaldık. Ocağımızı yıkan yangının elektrik kontağından çıktığı belirtildi. Ekonomik durumumuz çok kötü. Devletimizin yetimlerime sahip çıkmasını bekliyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.