Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yapılanmada gençlerde söz sahibi olacak

Yapılanmada gençlerde söz sahibi olacak

Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi(KETA), kent sakinlerinin de projelerden haberdar olması, çalışmalara katkı koyması ve daha iyi bir kent yapısı oluşturulması amacıyla “Herkes için Mimarlık Atölyesi” eğitimleri başlattı.

  • Ege Postası
  • 13.02.2015 - 11:04
Ortak Akıl ve Üretim Atölyesi kapsamında Karabağlar Belediyesi Yeşil Ev’de gerçekleşen eğitimde, Herkes İçin Mimarlık Derneği Proje Koordinatörü Y.Mimar H.Cenk Dereli gençlerle buluştu. Derneğin amaç ve hedeflerini gençlerle paylaşan Y.Mimar Dereli, ülke genelinde karşılaşılan sosyal sorunlara mimarlık bağlamında çözümler üretmeyi ve mimarlık eğitimine yeni açılımlar kazandırmayı amaç edindiklerini söyledi.

İsteyen herkes üye olabilir

Dünya nüfusunun sadece yüzde 7’sinin mimarlara ulaşarak hizmet aldığını belirten Dereli, “Derneğimiz eve, işe giderken, sokakta yürürken, bahçemizde ve parklarımız dahil her alanda karşımıza çıkan sosyal problemlere karşı mimarlığın içerisinde çözüm arayan bir dernektir ve isteyen herkes üye olabilir.” dedi.

Farklı konukları ağırlayacak

Atölyeye katılan gençler eğitimden memnun kalarak, Mimar Dereli’ye merak ettikleri soruları yönelttiler. KETA kapsamında devam edecek olan Herkes İçin Mimarlık Atölyesi, değişik konuklarıyla gençlerle buluşarak eğitim ve uygulamalarla devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.