Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaralı köpeğe platin takıldı

Yaralı köpeğe platin takıldı

Siirt’te bir arabanın çarpması sonucu 2 ayağı kırılan köpek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde tedavi edilerek kırılmış ayaklarına platin taktırıldı.    Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Hayvan Hakları Federasyonu...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 15:41
Siirt’te bir arabanın çarpması sonucu 2 ayağı kırılan köpek, Bitlis’in Tatvan ilçesinde tedavi edilerek kırılmış ayaklarına platin taktırıldı.

    Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Bitlis Temsilcisi Doktor Damla Şahin, dün gece sosyal paylaşım ağından gelen ihbara göre Siirt Ford Bayisi önünde bir köpeğe arabanın çarptığı ve köpeğin tedavisi için hiç bir veteriner hekime ulaşılamadığı belirtildiğini söyledi.

    Dr. Şahin, şunları söyledi: “Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) aracılığı ile bize gelen bu ihbar üzerine Siirt Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’nce yaralı köpek Tatvan Belediyesi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi’ne ulaştırıldı. Belediye veterinerleri tarafından tedavi altına alınan ve iki bacağı kırılmış olan köpeğe platin takıldı.”

    Bölgede fark oluşturan hayvan hakları çalışmaları için başta yetkililer olmak üzere gönüllülerin daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Dr. Şahin “Sonuçta her canlının yaradılışının bir anlamı vardır ve tüm canlıları korumak hepimizin vicdani borcudur.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.