Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz Kur’an kursu öğrencilerine sabah kahvaltısı

Yaz Kur’an kursu öğrencilerine sabah kahvaltısı

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Yeni Cami İmamı Turan Ali Durupınar, Kur'an kursuna gelen öğrencilerine sabah kahvaltısı ve çay ikram etti. Durupınar, camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı istediklerini ifade etti. İmam...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 12:15
Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Yeni Cami İmamı Turan Ali Durupınar, Kur'an kursuna gelen öğrencilerine sabah kahvaltısı ve çay ikram etti. Durupınar, camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı istediklerini ifade etti.

İmam Turan Ali Durupınar, yaklaşık 50 ögrenciye sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıya katılan Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan, öğrencileri böyle güzel bir ortamda buluşturmanın sevincini ve ibadete olan sevgilerini böyle etkinliklerle daha fazla kazandırmak, onları sıcak bir ortama hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yeni Cami İmamı Durupınar da çocuklara camide dini eğitim yanında sosyal etkinlikler de yapmayı arzu ettiklerini ifaderek, “Camilerimiz, namaz kılınan, ibadet edilen, Kur'an okunan, din, ahlak eğitiminin verildiği, kitabın okunduğu, ilmin merkezi olan mabetlerdir. Camide dini eğitimin yanında sosyal etkinlikler de yapmayı arzu ediyoruz. Yaz tatilinde dinlenip uyumak yerine Kur’an öğrenmek için camilere koşan sizleri tebrik ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.