Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yelekli'ler bayramlaşmada

Yelekli'ler bayramlaşmada

Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli ve eşi Güzin Yelekli Güzelbahçe'de bayram ziyareti gerçekleştirdi. Güzide Hanım Sitesi başta olmak üzere farklı semtlerde ailelerin kapısını çalan Yelekli çifti, Güzelbahçelilerin Kurban Bayramı'nı kutladı ve iyi dilek temennilerin de bulundu.

  • Ege Postası
  • 15.10.2013 - 12:46
İZMİR -Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Yelekli Güzelbahçelilerle buluşmalarına devam ediyor. Arife Günü'nde Güzelbahçelilerin kapısını çalan Yelekli, eşi Güzin Yelekli ile evlere misafir oldu. Ailelerle sohbet etti.

Yelekli, Güzelbahçelilerin bir arada yaşama kültürüne sahip çıktığını kaydederek, “İlçemiz, her kesimden insanın birbirinin kapısını çalabildiği bir kent. İlçemizin her mahallesinde insanlarımızın buluşabileceği ortak yaşam alanları kurmak için ç abalamalıyız. Bayramlarımız da bu bir arada yaşama kültürünün ifade edildiği yegane günlerdendir” dedi.

Yelekli, aday adaylığı sürecinden bu yana yoğun bir tempo içinde olduğunu belirterek, “Sadece bu süreçte değil; 25 yıllık siyaset yaşamımda en büyük yoldaşım sevgili eşim Güzin hanım oldu. 25 yıllık geçmişimde hep başarılar ve güzel hizmetler varsa; bunun gizli kahramanı eşimdir. Evet, başarılı bir erkek olarak benim de arkamda sevgili eşim var” diye konuştu.

Yelekli'nin eşi Güzin Yelekli de, eşinin her çalışmasını gönülden desteklediğinin altını çizerek, “Bu ülkenin aydınlık geleceği, ailelerin kararlılıkla toplumsal mücadelenin içinde yer almasından geçiyor. Eşim de 25 yıllık CHP'li olarak bu mücadelenin bir neferi. Onun yürüttüğü her çalışmanın destekçisi oldum. Belediye Başkanı olması durumunda da gecesi gündüzü ile onun en yakın mesai arkadaşı ben olacağım” sözlerine yer verdi.

Yelekli çifti tüm Güzelbahçelierin bayramını kutladıklarını ifade ederek, “El ele vermiş gönül birliği sağlamış bir Güzelbahçe için yola çıktık. Hepimizi bir aileyiz ve hep beraber daha güzel bir kent yaratacağız” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.