Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yelki şampiyonluk istiyor

Yelki şampiyonluk istiyor

Geçen yıl ligi altıncı sırada tamamlayan Yelki Spor, bu yıl oldukça iddialı. Kulüp Başkanı Ali Turan, bu yıl şampiyonluğu hedeflediklerini, en kötü ihtimalle ligi ikinci sırada tamamlayıp play- offa kalmak istediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2012 - 11:27
İZMİR -Geçen yıl ligi altıncı sırada tamamlayan Yelki Spor, bu yıl oldukça iddialı. Kulüp Başkanı Ali Turan, bu yıl şampiyonluğu hedeflediklerini, en kötü ihtimalle ligi ikinci sırada tamamlayıp play- offa kalmak istediklerini söyledi.

Bu yıl 1. Amatör Küme 9. Grup'ta oynadıklarını ve sekiz takım arasında kıyasıya bir mücadele verdiklerini söyleyen Yelki Spor Kulubü Başkanı Ali Turan, “İlk yarının yarısını tamamladık. Gayet güzel sonuçlar alıyoruz. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk veya ikinci olup play-ofa kalmak. Süper Amatör Lig'e çıkıp Güzelbahçe Belediye Spor ile aynı grupta oynamak istiyoruz. Yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularıma çok güveniyorum” diye konuştu.

Bu arada altyapıya da büyük önem verdiğini söyleyen Ali Turan, “Yelki'deki okullardaki öğretmenlerle koordineli bir çalışma yaparak Yelkili futbolcu gençlerle alt yapımızı oluşturacağız” dedi.

Tüm Yelkilileri, takıma destek vermeye ve maçları izlemeye çağıran Turan, ayrıca takıma verdiği destek nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye teşekkür etti.

Bu arada Yelki Spor Teknik Direktörü Mesut Karaman da takıma ve futbolcularına çok güvendiğini belirterek, “Oyuncularımız kısa sürede bir biriyle kaynaştı. Uyumlu bir takım oluşturduk. Hedefimiz sezonu zirvede tamamlamak” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.