Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Başkan Güven'den flaş karar: Örgütü 2'ye bölecek!

Yeni Başkan Güven'den flaş karar: Örgütü 2'ye bölecek!

CHP İzmir'in yeni başkanı Güven, yönetim içinde flaş bir karara imza atıyor. Yıllardır tek ismin görev yaptığı Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini ikiye bölecek. 1. ve 2. Bölge'yi ayrı isimlere emanet edecek Güven, böylece örgütlerle daha koordineli, daha hızlı iletişim kuracak. Yeni Başkan Güven'den flaş karar

  • Ege Postası
  • 06.09.2016 - 11:34

EGE POSTASI -  CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yönetim içinde flaş bir karara imza atıyor.

ÖRGÜTLER 2 İSME EMANET

Güven, Alaattin Yüksel'in ardından yönetim içinde yapılan seçim sonrası il başkanı olması nedeniyle kendisinin aylardır sürdürdüğü ve boşta kalan Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini, 1. Bölge ve 2. Bölge diye ikiye bölecek. Güven, örgütleri o bölgede aktif siyaset yapan birer yöneticiye emanet edecek. Güven, yönetim içinde bir çok görevi 2'ye bölecek. Yerel yönetimleri de iki ayrı bölgeye böleceği öğrenen yeni başkan, böylece yöneticileri daha aktif hale getirecek. 

ZOR VE ÖNEMLİ GÖREV

Ege Postası'na konuşan Güven, " Örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı zor ve çok önemli bir görev. İki arkadaşımızı görevlendireceğim. 1. Bölge'de siyaset yapan bir yöneticimiz o bölgeden sorumlu olacak. 2. Bölge'de siyaset yapan bir arkadaşımız da bu bölgeden sorumlu olacak. Böylece örgütlerle daha koordineli daha iç içe sorunlara daha hızlı çözüm bulan bir yönetim sergilenecek. Bazı başkan ayrdımcılıklarını da bölmeyi düşünüyorum" dedi. 

BAYRAMDAN SONRA

Güven yönetim içindeki yeni görev dağılımını bayramdan sonra gerçekleştireceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.