Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Zelanda Genel Valisi'nden İzmir'e övgü

Yeni Zelanda Genel Valisi'nden İzmir'e övgü

Çanakkale’de düzenlenen “Anzak” anma törenlerine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Yeni Zelanda Genel Valisi Jerry Mateparae ve beraberindeki heyet İzmir’i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.08.2015 - 10:24
İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkanlığı düzeyinde ağırlanan Genel Vali Matepare’n onuruna Kordon’da öğle yemeği düzenledi. Konuk heyette Genel Vali’nin yanı sıra Yeni Zelanda Büyükelçisi Jonathan Curr, Yeni Zelanda Genel Valilik Genel Sekreteri Greg Baughen, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir iş dünyasının temsilcileri de yer aldı. 

Ankara ve Çanakkale’deki temaslarının ardından geldiği İzmir’i çok beğendiğini ve gördüğü güzelliklerden etkilendiğini ifade eden Yeni Zelanda Genel Valisi Mateparae, Başkan Kocaoğlu’ndan İzmir’deki raylı sistem yatırımları hakkında bilgi aldı. Kentteki belediyecilik hizmetlerini son derece başarılı bulduğunu dile getiren Mateparae, Başkan Kocaoğlu’nu kutladı. Yeni Zelanda Genel Valisi, iki ülke arasında kurulan sağlam kültürel ilişkiler sayesinde ekonomik anlamda da önemli işbirliklerinin önünün açılacağına inandığını söyledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.