Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni yayın döneminde zamana değer katacak

Yeni yayın döneminde zamana değer katacak

Yayın hayatına 21 yıldır aralıksız devam eden Moral FM, yeni yayın döneminde de yeni programları ve programcılarıyla dinleyenleriyle buluşacak. 'Zamana değer katar' sloganıyla yayın yapan Moral FM, karasal olarak Türkiye’nin yüzde 80'ine,...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 14:26
Yayın hayatına 21 yıldır aralıksız devam eden Moral FM, yeni yayın döneminde de yeni programları ve programcılarıyla dinleyenleriyle buluşacak. 'Zamana değer katar' sloganıyla yayın yapan Moral FM, karasal olarak Türkiye’nin yüzde 80'ine, uydu üzerinden Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarına, internetten ise bütün dünyaya 24 saat kesintisiz yayın yapıyor.

Moral FM, kadrosuna yeni katılan birbirinden tecrübeli programcılar ile yeni yayın döneminde birbirinden farklı programlarla dinleyenlerin karşısına çıkacak. Hazırlanan yeni programlar ise şöyle olacak:

* Radyonun aynı zamanda Genel Yayın Yönetmeni olan İsmail Tongar, Moralli Günler Türkiye programıyla hafta içi her gün saat 10 da dinleyenleri ile buluşacak.

* Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut pazartesi günleri saat 14'de Bakış Açısı programıyla haftanın yaşanmışlıklarına farklı bir bakış açısı getirecek.

* Saliha ve Zekeriya Erdim çifti, beraber hazırlayıp sundukları Aile Okulu programını yıllar sonra Moral FM de tekrar hayat geçirecek.

* Hafta içi her gün saatler 18.30'u gösterdiğinde Moral FM, dinleyenlerine bu sefer esprili yüzünü gösterecek. Yıllardır sahne gösterileri, müzik eğlence programlarıyla adından söz ettiren Burak Sezen, Moral FM de yaklaşık 7 yıl aradan sonra yine dinleyenleri ile Burak’la Hasbihal programında buluşacak.

* Perşembe günleri saat 20.30 da dinleyenleri ile buluşacak bir başka isim ise Dünya Kur’an okuma birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu. Maide-i Kuran programında her hafta bir hafız ya da kurrayı ağırlayacak olan Güneşdoğdu, dinleyenlerine Kur’an ziyafeti sunacak.

* Cuma günleri saat 14'de alanında uzman isimlerle Fatih Çıtlak, Mesnevi'den ve Ataullah İskenderi Hazretleri'nin eseri Hikem-i Ataiye'den bilgileri dinleyenleri ile paylaşacak.

* Son dönemde Can Simitleri kitabıyla adından söz ettiren Cemil Tokpınar da yeni yayın döneminde kitabıyla aynı ismi taşıyan Can Simitleri programında nafile ibadetler hakkında dinleyenleri ile her Pazar saat 15'de buluşacak.

* Hafta içi her gece saatler gece yarısını gösterdiğinde Kubilay Aktaş, Gece Yolculuğu programıyla dinleyenleriyle buluşacak.

* Sosyal medya gündemini de dinleyicilerine aktarmayı ihmal etmeyen Moral FM, her Cuma saat 20.30'da Nur Haktan'ın sunumuyla sosyal medyada olup bitenleri dinleyenleriyle paylaşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.