Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeteneklisiniz Bademli’de muhteşem final

Yeteneklisiniz Bademli’de muhteşem final

Bursa Özel Nilüfer Bademli Ortaokulu öğrencileri, ‘Yeteneklisiniz Bademli’ final yarışmasında dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan yarışma, çok renkli görüntülere sahne olurken,...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 09:05
Bursa Özel Nilüfer Bademli Ortaokulu öğrencileri, ‘Yeteneklisiniz Bademli’ final yarışmasında dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi.

Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan yarışma, çok renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler ilk 3’e kalmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmanın jüri ekibinde yer alan Okul Müdür yardımcısı Adem Gök, "Öğrencilerimiz sergiledikleri performanslarla hem seyirciyi, hem de biz jüri üyelerini büyüledi. Böyle bir ortamda seçim yapmak da oldukça zor oldu." dedi.

Yarışmada Beat Box şovuyla ikinci olan 8. Sınıf öğrencilerinden Ekrem Kamaz ise yarışmaya katıldığı için mutlu olduğunu belirterek bu tip etkinliklerini kendisini cesaretlendirdiğini söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada Melike Şahin ve Beyza Çolakgil seslendirdikleri İngilizce şarkı ile birinci olurken, okul Wushu kulübü de üçüncü oldu.

Yarışmayı düzenleyen Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Hüseyin Gülaçtı, kendisine güvenen, topluluk karşısında konuşabilen, yeteneklerini sergileyebilen öğrenciler yetiştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.