Dolar 34,2783
%0.33
Euro 37,5305
%0.02
Altın 2.929,850
%1.4
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yetimlere kıyafet yardımı yaptı

Yetimlere kıyafet yardımı yaptı

Yardımeli Derneği, yetimlere ve annelerine kıyafet yardımı yaptı. Dernek, bu faaliyeti ile 140 aileyi ve 650 yetimi sevindirdi.Yardımeli Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, “Amacımız yetimlerin yüzünü güldürmek, bayrama huzurlu ve mutlu...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 12:10
Yardımeli Derneği, yetimlere ve annelerine kıyafet yardımı yaptı. Dernek, bu faaliyeti ile 140 aileyi ve 650 yetimi sevindirdi.


Yardımeli Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, “Amacımız yetimlerin yüzünü güldürmek, bayrama huzurlu ve mutlu bir şekilde girmelerini mümkün kılmak. Muhtaçlara yardım yapan bir dernek olduğumuz için nerede ihtiyaç hasıl olsa biz de orada oluyoruz.” dedi.

Yetimleri Giydirme Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanına yardım gönderdiklerini aktaran Sadık Danışman, şunları kaydetti:

“Projeyi Mardin’de, Hakkari’de, Diyarbakır’da, Şırnak’ta ayrı ayrı illerimizde yürütülmekte, bağışçılarımızın ve hayırseverlerin yaptığı bağışlarla binlerce yetimimizin yüzünü güldürmekteyiz. Biz, inşaallah her bayramda bu projemizi devam ettireceğiz. Bu projemiz Türkiye’nin yanı sıra Somali’de, Sudan’da, Filistin’de, Gazze’de, Moritanya’da ve daha pek çok ülkede yürütülmektedir. Bayrama bir hafta kala yetim çocuklarımız giydirilmekte ve yüzleri güldürülmektedir. Allah, tüm bağışçılarımızdan ve hayırseverlerimizden razı olsun.”

Kıyafet yardımından yararlanan aileler de “Yardımeli'nden ve bu hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun. Yardımeli Derneği tarafından yapılan bu yardımlarla bizim çocuklarımızın yüzü gülüyor, Allah da hayırseverlerin dünyada ve ahirette yüzünü güldürsün, sizlere çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.