Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'dan saha çalışmalarında mesaj yağmuru: 1 Kasım bir fırsattır!

Yıldırım'dan saha çalışmalarında mesaj yağmuru: 1 Kasım bir fırsattır!

AK parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçime yönelik saha çalışmalarını sürdürürken 4,5G’nin iletişim sektörüne katkıları konulu bir toplantıya katıldı.Seçim çalışması kapsamında sürdürdüğü saha çalışmalarında çalınmadık kapı bırakmayan Binali Yıldırım Gıda Çarşısı esnafını da ziyaret etti. Yıldırım'dan saha çalışmalarında mesaj yağmuru:

  • Ege Postası
  • 27.10.2015 - 09:45
AK parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçime yönelik saha çalışmalarını sürdürürken 4,5G’nin iletişim sektörüne katkıları konulu bir toplantıya katıldı. Swiss Otelde sektörün temsilcileri ile yapılan toplantıda Türkiye’de iletişimin geldiği noktayı değerlendiren Binali Yıldırım 13 yıllık AK Parti iktidarının bu gelişime katkılarını anlattı.

Toplantı öncesinde katılımcılara Binali Yıldırım’ı efsane Bakan yapan Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı döneminde yapılan çalışmaları özetleyen bir tanıtım videosu izletildi. Türkiye’nin altyapısının oluşturan çalışmaların ve devam eden projelerin sunumu izleyenlerden büyük alkış aldı.

İletişim sektöründeki gelişmeleri anlatan Yıldırım 4,5G hakkında da bilgi verdi. “Ses tabanlı iletişimden internet tabanlı iletişim yapısına 4,5G teknolojisi ile ulaşıyoruz. Kapasite aynı iken bile iletişim hızı mevcut hızın 12 katına çıkacak.” diyen Yıldırım “Biz sadece bölünmüş yollar yapmadık akıl yolları ile de doğuyla batıyı birbirine bağladık. Birçok hizmet yaptım ama beni en çok heyecanlandıran iletişim alanında yaptıklarımızdır.” diye konuştu.
“1 KASIM BİR FIRSATTIR”
Seçim çalışması kapsamında sürdürdüğü saha çalışmalarında çalınmadık kapı bırakmayan Binali Yıldırım Gıda Çarşısı esnafını ziyaret etti. Roman vatandaşların “dik dur eğilme romanlar seninle” tezahüratları ile karşılanan Yıldırım vatandaşın sevgi gösterisi karşısında “ bizi ayakta tutan İzmirli hemşerilerimizin sevgisi ve samimi tutumudur.” dedi. Vatandaşlarla sık sık fotoğraf ve selfie çektiren Yıldırım esnafın sorunlarına da kulak verdi. Esnaf ziyaretinin ardından Gıda Çarşısı meydanında toplanan kalabalığa seslenen Yıldırım seçime ilişkin görüşlerini paylaştı. “Güven ve istikrarın getirilerini koalisyon dönemleri ile tek parti dönemlerini karşılaştırarak görebiliriz” diyen Yıldırım öngörülebilir bir geleceğin, ekonominin gelişimi açısından ön şart olduğunu hatırlattı. Alkış ve tezahüratlar eşliğinde konuşmasını tamamlayan Yıldırım  “ülkemizi aydınlık geleceğe taşımak için 1 Kasım bir fırsattır” dedi.


“VATAN HAİNLERİNE GEÇİT YOK”
Çalışmalarında STK’lar ve hemşeri dernekleri ile sık sık biraya gelerek istişare yapan Binali Yıldırım 18 derneğin birleşiminde oluşan Mardinliler Federasyonu’nu ziyaret etti. Terörün yaşattığı sorunları anlatan federasyon üyeleri “Türkiye Cumhuriyeti adı altında yaşamaktan gurur duyuruyoruz, bayrağımızı seviyoruz” diyerek Yıldırım’a tam destek verdiklerini açıkladılar. Yaptığı konuşmada PKK’nın ve destekçisi HDP’nin milleti kandırdığına dikkat çeken Yıldırım şunları söyledi; “Kürtlerin ve bu milletin PKK diye bir sorunu var. Kürtlere hayatı zehir eden, onların hizmet almasının önüne geçen, çocuklarını öldüren, haraca bağlayan, baskı korku salan terör örgütü PKK’dır. Onlar ‘inadına HDP’ diyorlar ya milletle inat olmaz, millete itaat gerekir. Barış isteyip, gülücükler dağıtıp oy istediler. Seçimlerde açıkça 6 buçuk milyon insanı kandırıp oy aldılar. Sonrada millete silahı dayadılar. Bizim sorunumuz kandan beslenen hainlerledir. Terör, Türkiye üzerinde oynanan uluslar arası bir oyunun maşasıdır. Terörü bu ülkeye ayak bağı olmaktan çıkartacağız.  Gündemden kaldıracağız. Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayacak olan devlettir. Ne bölücülere ne de vatan hainlerine geçit yok.”

“MİLLETE YALAN SÖYLEDİLER”
Son olarak Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası’nın düzenlediği yemeğe katılan Binali Yıldırım 2002 öncesi yaşanan çalkantıları hatırlattı. Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü; “Devlet memuruna her ay maaş ödemek için ne bulursa yüksek faizle borçlanır,  gelirlerinin yüzde 86’sını faize yatırır yüzde 14’ünü de nereye yeterse oraya harcardı. Sağlık, eğitim, memur, işçi, emekli, altyapı beni ilgilendirmiyor, İMF ye borç ödenecek derdi. 13 yıl sonra manzara tersine döndü. Nefes almaya başladık ki yine rahat durmuyorlar. 7 Haziranda çıktılar AK Partiyi indireceğiz dediler. Millet bunlara bir şans verdi. İktidar sorumluluğundan korkanların biri sağa biri sola kaçtı biri şaşkın ortada kaldı. Bu millete yalan söylediler, oyları aldılar ama ülkeyi hükümetsiz bırakıp kaos yaratmaya çalıştılar. Millet artık kendi iktidarına kendi karar verecek “
Konuşmasının sonunda tüm milleti sandığa gitmeye davet eden Yıldırım “Oy, demokrasinin namusudur. Görevli olduğunuz yerlerde milletin verdiği oylara sahip çıkın.” diyerek sandık görevlilerine seslendi.
.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.