Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'ın Yılmaz'a güveni tam

Yıldırım'ın Yılmaz'a güveni tam

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Çiğli Kaklıç ve Sasalı mahallelerinde seçmenle buluştu. Yoğun katılımın gözlendiği toplantıda Binali Yıldırım, Çiğli’nin geleceği için Adnan Yılmaz’ı işaret etti. “Çiğli’yi Adnan Yılmaz kalkındırır” diyen Yıldırım, Kaklıç’a havaalanı yapılacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 27.02.2014 - 12:45
İZMİR- AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli'nin Kaklıç ve Sasalı mahallelerinde düzenlenen açıkhava toplantılarında seçmenlerle buluştu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın da katıldığı ve yoğun katılımın gözlendiği toplantılarda Sasalı ve Kaklıç adeta ayağa kalktı.
“Çiğli seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla halka seslenen AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, açık alanda toplanan kalabalığı selamladıktan sonra bir konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz, “Burada çok değerli kardeşlerim var. Onların gözlerinden öpüyorum ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Öncelikle, böyle bir günde hafta içerisinde bizleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte burada bir gönül köprüsü kurmak çok güzel bir duygu” sözleriyle konuşmasına başladı.

HER BAKIMDAN GELİŞMİŞ BİR ÇİĞLİ
Sevgi, saygı ve hoşgörü ekseninde bir hizmet anlayışıyla Çiğli ve İzmir’de yola çıktıklarını söyleyen AK Partili Yılmaz, “Burada toplanan Çiğli’nin güzel insanlarına, değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdınız. Sizlerle birlikte kurduğumuz bu gönül köprüsünü tüm İzmir’e ulaştırmak için büyütmeye devam ediyoruz” dedi. Çiğli’de yaşam standartlarını yükseltecek projelerle ilçenin markalaşacağını ifade eden Yılmaz, “Sasalı’nın penceresinden bakan bir çocukla Mavişehir’in penceresinden bakan bir çocuğun gözlerinde aynı ışıltı olacak. Hedefim sosyal alanda, eğitimde, sağlıkta, alt yapıda, üst yapıda ve daha birçok alanda sürekli gelişme hedefleyen hizmetler sunarak Çiğli’yi modern bir ilçe haline getirmektir. Çocukluğumdan beri hayalim doğup büyüdüğüm ilçeme hizmette bulunmak. O hayalleri beraber gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HİZMET ÇOK, SİYASET YOK
Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’ın ardından kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Çiğli’de Adnan Yılmaz’a güveninin tam olduğunu ifade etti. Çiğlililere, “Adnan Yılmaz’a verdiğiniz desteği biliyorum. Hiç merak etmeyin, Çiğli’nin bu geri kalmışlığı Adnan Yılmaz ile aşılacak. Adnan Yılmaz’a güvenim tamdır. Bizde hizmet çok, siyaset yok” dedi.


KAKLIÇ’A HAVAALANI
Kaklıç ve Sasalı açık hava toplantılarında sevgi gösterileriyle karşılanan Binali Yıldırım, Kaklıç’da havaalanını açacaklarını sözlerine ekledi. Kararı aldıklarını ve birisi askeri alan olan iki alandan birini kullanacaklarını dile getiren Yıldırım, “Bunun için gerekli girişimleri başlattık. İnşallah yeni dönemde bu havaalanını buraya açacağız. Bunun için çalışacağız, gayret edeceğiz. Havaalanı açılınca ne olacak, burada da binlerce insan çalışacak. Bunlar uzaydan gelecek değil. Buradan, öncelikle burada yaşayanlar açılacak bu iş sahalarında çalışacak'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.