Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılmaz : “Çiğli’de beklenen değişim AK Parti ile olacak”

Yılmaz : “Çiğli’de beklenen değişim AK Parti ile olacak”

AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, göreve gelmeleri halinde Çiğli’nin kaynaklarını bilinçli kullanarak ilçenin değerlerinin geliştirileceğini söyledi. Çiğli’de AK Parti ile birlikte sosyal belediyecilik dönemini başlatacaklarını söyleyen Yılmaz, “Ayrım gözetmeksizin katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımızla İzmir’de örnek bir kent oluşturacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 11:31
İZMİR - AK Parti Çiğli İlçe Binası’nda Çiğlilerle buluşan Adnan Yılmaz, ilçe başkanlığı döneminde uyguladığı ‘halk günü’ programı kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi. Talep ve sorunlara anında çözümler üreten Yılmaz, “Yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde gücümüzü halkın yararına kullanmaktayız. Bizim siyaset anlayışımız uzlaşı üzerine. ’Halka hizmet Hak’ka hizmet’ anlayışını benimseyerek bu yola çıktık. Her alanda katılımcı, saydam, adaletli ve sürekli reform hedefleyen görüşümüzle Çiğli’yi modern bir ilçe haline getireceğiz. Siyaseti belli kesimin istismar politikalarından çıkartıp, sürekli değişim hedefleyen projelerle, genel ve yerel gücün potansiyelini kullanıp hizmet çıtamızı yükselteceğiz” dedi.

AK Belediyecilik şart

Çiğli’nin kangren olmuş sorunlarının bir an önce çözülebilmesi için AK Belediyecilik anlayışının şart olduğunu belirten Adnan Yılmaz, Çiğli’de belediye yönetimi ile vatandaşı kucaklaştıracaklarını söyledi. Halkın birlik ve beraberlik içinde ortak hareket edebilmesi için hizmet çıtasını en yüksek seviyeye taşıyacaklarını belirten Yılmaz, şunları söyledi;  

Çiğli ile ilgili kararları kapalı odalarda 3-5 kişi ile verenlerden olmayacağız. Katılımsız ve şeffaf olmayan yönetimi asla benimseyemeyiz. Kişisel hesapları olan yöneticilerin yarattığı mutsuz ve umutsuz bir ilçe istemiyoruz. Dolayısıyla her mahalleye semt evleri ve danışma merkezleri kurup, buralarla sürekli iletişim halinde olacağız. Kent kimliğini kentliyle birlikte kazanacağız. Çiğli’nin bölünmüş ve parçalanmış yapısını düzeltmek için sivil toplum örgütlerimizle iletişimimizi güçlendireceğiz. İlçemizde istihdam olanaklarını sonuna kadar zorlayıp işsizliğe yenilmeyeceğiz. Daha çok gayret edecek, daha çok çalışacak ve beklenen değişimi Çiğli’de mutlaka gerçekleştireceğiz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.