Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılmaz’dan Çiğlililere karanfilli jest

Yılmaz’dan Çiğlililere karanfilli jest

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’nin İstasyonaltı, Harmandalı, Küçük Çiğli mahalleri ile Kasaplar Meydanı ve Anadolu Caddesi’ni karış karış gezerek vatandaşlara karanfil dağıttı.

  • Ege Postası
  • 19.02.2014 - 11:44
İZMİR- Çiğli yerel siyasetinin etkili isimlerinden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İlçede her gün gerçekleştirdiği yoğun seçim programlarının yanı sıra hoş jestlerle de Çiğlililerin karşısına çıkan AK Partili Yılmaz, bu kez ilçe sakinlerine karanfil dağıttı. İstasyonaltı, Harmandalı, Küçük Çiğli mahalleri, Kasaplar Meydanı ve Anadolu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara ulaşan Yılmaz, yaklaşık 2 bin karanfil dağıtarak Çiğlililerin takdirini topladı. Yapılan jeste karşılık memnuniyetini dile getiren ilçe sakinleri, AK Partili Yılmaz’a teşekkürlerini sunarak başarı dileklerinde bulundu.

ÇİĞLİ GÜNDEM BELİRLEYEN İLÇE OLACAK
Sürpriz akşam mesaisi sırasında vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, Çiğli halkının mevcut belediye yönetiminden oldukça rahatsız olduğunu söyledi. Temas kurduğu Çiğlililerin kendisine bu konuda yoğun şikâyette bulunduğunu aktaran Yılmaz, yerel seçimlerde partizanca yaklaşımlarla oy atılmaması gerektiğini belirtti. Yılmaz, “Çiğli'de değişen hiçbir şey yok, ama değiştirilecek çok şey var. Partizanlık yapmamamız gerekiyor. Hizmet noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çiğli'yi Çiğlilerle birlikte yöneteceğiz. Çiğli, kendi iradesiyle yönetilmediği için, dışarıdan yönetilen bir ilçe haline gelmiştir. Biz, yapacağımız hizmet projeleriyle hem Çiğli halkına, hem de İzmir halkına farkımızı göstereceğiz. Çiğli'yi gündem belirleyen bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.


Esnafın yanı sıra İzban ve otobüs durakları, çeşitli restoranlar, kıraathane ve birahane gibi işletmeleri gezen Yılmaz, beraberindeki partililerle geç saatlere kadar ilçeyi turlayarak çiçek dağıtmaya devam etti. Baylara da karanfil vermeyi ihmal etmeyen Yılmaz, kendilerinden eşlerine çiçek götürmelerini istedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.