Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yine yalnız bırakmadı

Yine yalnız bırakmadı

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Huzurevi ile Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret ederek “bayram geleneğini” bozmadı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2012 - 09:05
İZMİR -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr.Türkegül Kocaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle Huzurevi ve Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret etti; “Süt Kuzusu” ismini taşıyan süt dağıtım kampanyasında çalışan görevli personel ile bayramlaştı.
Dr. Kocaoğlu, yıllardır sürdürdüğü geleneği bozmayarak Huzurevi sakinlerini bayramda yine yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret eden Kocaoğlu, düzenlenen eğlenceye katılarak yaşlıların bayram sevincine ortak oldu. Ağır hastaların kaldığı bölümleri de tek tek ziyaret ederek yaşlılarla yakından ilgilenen Dr. Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun sevgi ve selamlarını iletti.
Bayram ziyaretleri sırasında Eşrefpaşa Hastanesi’ni de unutmayan Türkegül Kocaoğlu, burada doktor ve çalışanlarla bayramlaştı. Hastanenin araç ve gereç anlamında en son teknoloji ile hizmet verdiğini belirten Dr. Türkegül Kocaoğlu, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti.
Türkegül Kocaoğlu, 0-5 yaş grubundaki çocukların yararlanması amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Süt Kuzusu” isimli projede görev alan personelle de bayramlaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.