Dolar 34,0381
%-0.42
Euro 38,0769
%-0.05
Altın 2.901,360
%0.19
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yogesh Sharda'dan bir huzur armağanı

Yogesh Sharda'dan bir huzur armağanı

Dünyaca ünlü meditasyon uzmanı ve yogi Yogesh Sharda sevgi kenti İzmirlilerle birlikte “Ben değişirsem, Dünya değişir” dedi

  • Ege Postası
  • 01.12.2012 - 11:23

İZMİR Dünyayı dolaşarak insanların kendilerini anlayabilmesi ve çevreleriyle doğru iletişim kurmalarına yardımcı olan Yogesh Sharda Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde İzmirlilerle buluştu. “Herkesle iyi geçinmek” konulu kişisel gelişim seminerini sunan Sharda, ‘insan ilişkileri nasıl gelişir, insan olmanın erdemleri nelerdir’ gibi soruların yanıtlarını açıkladı.
İzmir’de olmaktan her zaman büyük keyif aldığını söyleyen Yogesh Sharda, yeniden İzmirlilerle buluşmasına olanak verdiği için Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkürlerini iletti ve “İzmir çok sevdiğim bir şehir ve buraya gelmeye doyamıyorum. Burada insanlar arasında daha iyi bir iletişim sağlanıyor. Aslında ruhsal olarak ne kadar güçlü olursak içimizdeki iyi duygular da o kadar yükselir. Huzur içinde olmak insanın en doğal hali olsa da zamanzaman bunu unutuyoruz. Önemli olan ne yapıyor olursak olalım içimizdeki huzuru koruyabilmek” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.